Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene bu analizci tayfa neden duyum işine girdi. Haberci misiniz de transfer duyumu veriyorsunuz

E. Camavinga (R.Madrid) - Ops. Kiralık
Rafael Leao (AC Milan) -45.000.000 Euro
Yusuf Akçiçek (Al Hilal) -Ops.Kiralık
U23 Forvet

Affeder misiniz
U23 forvete Bonny'de ekle yalarım valla
Animated.gif

2003lü olması gerekmiyor muydu onun için?

Yabanci kontenjani baska bir bolgeye kullanmak istiyor hoca bence o yuzden Deniz Gul icin gorusmeye gittiler.

Yoksa Deniz Gul normalde bu takimda 2. forvet konumunda olamaz.
U 23 ortasaha mi acep

Sagbek mi-sagbekse sallai gider ve yer açılır

Bitshiabu olsun yav

Bu şerefsiz fenerin hiç başarısı yokken 150-200 harcıyor.Harca lan dursun para mı yok sanki.

Orta saha icin rios raskin falan diyorlar..Abi orada Papa Matar Sarr duruyor su an alabilecegin en garanti adam.. Lamine Camara falan diyorsunuz Monacoda bu herif ondan da bariz iyi topcu..
Rios Raskinse kontenjan bulunacaksa geri zekaliligin luzumu yom gidip su herifi de bitirin affetsin taraftar..
Sınır icin de Kimi gonderiyorsa gondersinler Osimhen haric hicbiri elzem degil an itibariyle ..

Eğer adı geçen herhangi bir oyuncunun profili/istatistikleri memnun etmiyorsa menejerine bakıyorum.. sonra anlıyorum :))

Yabanci kontenjani baska bir bolgeye kullanmak istiyor hoca bence o yuzden Deniz Gul icin gorusmeye gittiler.

Yoksa Deniz Gul normalde bu takimda 2. forvet konumunda olamaz.
hoca barış ve leaoyu gerektiğinden fw oynatırım diye düşünüyordur. deniz lig ve tr kupası ve aksi bir durum olursa elde fw denilecrk bir oyuncu olsun diye. bir de deniz gelişimine devam eden biri seviye atlar bizim hücum aksiyonlarında.

Can fener haberleri bana inandırıcı gelmiyor. Can ve ailesi Galatasaraylı dediler Orkun beşiktaş muhabbeti gibi bir şey yoksa bizede o yaşta gelmez derdim eğer fenere giderse büyük karaktersizmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt