Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.233
- 2.628
- 1.413
Surekli gecis hucumlarindan gol yiyen takimi teknik pasor orta saha oyuncusu mu kurtaracak ? Sara neci oluyor ?Hayır. Bunlardan var zaten. Teknik pasör biri lazım bize biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Surekli gecis hucumlarindan gol yiyen takimi teknik pasor orta saha oyuncusu mu kurtaracak ? Sara neci oluyor ?Hayır. Bunlardan var zaten. Teknik pasör biri lazım bize biraz.
Record doğrulamış. 35 demişler Rios’s. Satarlarsa Fener’e yazılan Puerta’yı alacaklarmış
bana 1 yazın hediye edilecek 1 ben alamam param yok5 te bana yaz renktaş
O kim?Deniz Gül'ün bak 20 saniyelik var bir tane
kavykçu nun kalacağının garantisi varmı ki...kavukçu varken çalhanoğlu alınmaz zaten müsterih olalım
Orada biraz Leao ve Barış'ı da gerekirse 2-3 maç santrafor oynatabilirim olarak düşünüyor da olabilir.Yabanci kontenjani baska bir bolgeye kullanmak istiyor hoca bence o yuzden Deniz Gul icin gorusmeye gittiler.
Yoksa Deniz Gul normalde bu takimda 2. forvet konumunda olamaz.
Rios un Sara dan fazlasını görmedim ben izlediğimde...rios'u ne zaman izlediniz en son beyler hiç ihtiyacımız olmayan bir profil neye göre istiyorsunuz
Doğru. Ama Benfica için iyidir. Sormuşuz durumunuRecord 3 gündür leao'yu astona yazanlardan biri
TürkücüO kim?
Sen ne zaman izledin kinkrios'u ne zaman izlediniz en son beyler hiç ihtiyacımız olmayan bir profil neye göre istiyorsunuz