Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergey sırada kim var leaoda yıldızlar yanıltmadı şuan ne diyorlar ?

ben cikan isimlerin hepsine baktim

Hakan olabilir cidden

Camavinga zor ama 10 kasim doğumlu imiş (Gunes tutulmasi kariyer evini etkilemis) 3-4 gune çok haber çıkabilir

Rios ciddi gelebilir

Galatasaray almak istiyorsa hepsi için ihtimal var

Ama ben sürpriz ayrılıklar ve sansasyonel biseyler bekliyorum yurt dışı transferinde

Yani benden yana bol umutlu olabilirsin

Rios olabilitesi varsa Sarr'a gore daha pahali bir transfer olur.

Neden Sarr bitirilmiyor o zaman anlamak imkansiz.. ikisi icin de kontenjan acmak zorundasin ya hani.

Rios neden bu sene çoğu maç yedek başlamış bazı arkadaşlar baya yükseldi ama o benfica kadrosunda bile yedeğe düşmüş görünüyor

Sırf isim olsun diye Leao-Osimhen-Sane yazılmasından rahatsızım.

Sane geldiğinde de aynı durum yaşandı Barış ve Yunus kadar katkı veremedi.

Hadi yabancılar yazar eder de, yerlilerin son şampiyonluklarımızda verdiği katkı sanırım asla gereken değeri görmeyecek.

Manu Kone ve Lamine Camara'yı hangi takımlara gideceği önemli bir sirkülasyon oluşabilir, umarım Kavukçu takiptedir.

Rios haberi yapanı ciddiye almak için kimin gideceğini de yazması lazım. Kontenjan yokken Leao fırtınası dahilinde yapılan boş haberler gibi.

Deniz' i ara transferde İcardi ' de varken istemiştim; ne olup olmayacağına dair bir kanaat oluşturup şimdi ona göre hamle yapılabilirdi. Direkt Osimhen yedeği olarak, hele 15-20 bonservis ödemek aşırı riskli olacaktır. 10 civarına bile nötrüm şu an. Bertuğ' u BŞ yerine 2 milyona bizim almamız aklın yoluydu ama mutlak ihtiyaç hasıl olmadan kılımız kıpırdamıyor, şimdi ona da 10-15 verilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt