Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.091
- 38.477
- 3.798
Evet. Özellikle yabancı basında önemli kaynakların yaptığı habere inanabiliyorum bu da benim problemim.Sende inanıyorsan senin problemin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Özellikle yabancı basında önemli kaynakların yaptığı habere inanabiliyorum bu da benim problemim.Sende inanıyorsan senin problemin.
Çünkü Boey'i satınca o kötü deneyimi yaşadık. Dursun Özbek'in haklı olduğu konulardan biridir. 30'a satıp daha fazla para harcadık tam anlamıyla yeri dolmadı. Her transfer risktir;istikrarlı, uyum sağlamış direkt 11 oyuncumu satmadığız için biz sürekli şampiyonuz, aksine rakipler de her sene satış yapınca bir tarafı düzelteyim derken başka yeri bozuyor.Sara'ya geldi aldığın fiyattan biraz fazlası satmadın, Davinson'a 30+5 geldi satmadın, Barış'a 35 geldi satmadın. Sen satmayı tercih etmiyorsun onlar zararına da olsa ediyor bu kadar basit.
Yabancı basın kaynakları.İkna oldum teşekkür ederim.Evet. Özellikle yabancı basında önemli kaynakların yaptığı habere inanabiliyorum bu da benim problemim.
Geçen gün bu öneriyi ben de yazmıştım, sanırım bir önceki nöbette ya da kural başlığında.Alvarez’in gelme ihtimali olsa Singo’yu hayrına bırakırız ya da o sikko kontenjandan oynar toplasan anca o kadar maça çıkıyor zaten.
Tekme atmasa da olur. Hadım etsin, o da olumlu.Gitmese de bu moralle bundan sonra pek iş yapmaz. Umarım kinlenmiştir. En kısa sürede idmanda Kerem'in hayalarına tekme atması dileğiyle.
İşte elinde alternatifli kadro olmasının bu yanı güzel Barış ve Sane toparlamıyor mu? Leao ve Yunus oynar. Keşke bu rahatlık elimizde Orta saha ve stoperler için de olsaSane’nin çok acil toparlanması lazım
Olmaz, Lesley’i o role koyarsan bir daha kimse sana oyuncu kiralamaz.Geçen gün bu öneriyi ben de yazmıştım, sanırım bir önceki nöbette ya da kural başlığında.
Singo ligde işe yaramıyor, CL'de işe yarıyor. Zaten üst üste maç oynayamıyor.
Lesley'i de muhtemelen opsiyonu devreye girmesin diye oynatmayacağız gibi görünüyor.
Şu iki adamı o yeni kontenjana yazsak 1 yetişkin + 1 u23 yeri açılıyor.
Kader ağlarını örer mi, örer var yaSimeone, Alvarez’i sırf Davinson’a ettiği laftan dolayı bile bize yollayabilir![]()