Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara'ya geldi aldığın fiyattan biraz fazlası satmadın, Davinson'a 30+5 geldi satmadın, Barış'a 35 geldi satmadın. Sen satmayı tercih etmiyorsun onlar zararına da olsa ediyor bu kadar basit.
Çünkü Boey'i satınca o kötü deneyimi yaşadık. Dursun Özbek'in haklı olduğu konulardan biridir. 30'a satıp daha fazla para harcadık tam anlamıyla yeri dolmadı. Her transfer risktir;istikrarlı, uyum sağlamış direkt 11 oyuncumu satmadığız için biz sürekli şampiyonuz, aksine rakipler de her sene satış yapınca bir tarafı düzelteyim derken başka yeri bozuyor.

Aklıma birden önünde zaten İcardi varken bi de OSİMHEN gelen Batshuayi bahtsızlığı geldi.

Alvarez gelirse eğer Batrakov;

HQ0ValWXcAAWCa3

Alvarez’in gelme ihtimali olsa Singo’yu hayrına bırakırız ya da o sikko kontenjandan oynar toplasan anca o kadar maça çıkıyor zaten.
Geçen gün bu öneriyi ben de yazmıştım, sanırım bir önceki nöbette ya da kural başlığında.
Singo ligde işe yaramıyor, CL'de işe yarıyor. Zaten üst üste maç oynayamıyor.
Lesley'i de muhtemelen opsiyonu devreye girmesin diye oynatmayacağız gibi görünüyor.
Şu iki adamı o yeni kontenjana yazsak 1 yetişkin + 1 u23 yeri açılıyor.

Geçen gün bu öneriyi ben de yazmıştım, sanırım bir önceki nöbette ya da kural başlığında.
Singo ligde işe yaramıyor, CL'de işe yarıyor. Zaten üst üste maç oynayamıyor.
Lesley'i de muhtemelen opsiyonu devreye girmesin diye oynatmayacağız gibi görünüyor.
Şu iki adamı o yeni kontenjana yazsak 1 yetişkin + 1 u23 yeri açılıyor.
Olmaz, Lesley’i o role koyarsan bir daha kimse sana oyuncu kiralamaz.

Singo da iyice çöp olur ama 30-40 maç oynayacağı güvenini de vermiyor bilemiyorum onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt