Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.748
- 10.934
- 2.168
Beton yeter mi SerkanımmAlverez gelirse Dursunun sebinkarahisara heykeli dikilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beton yeter mi SerkanımmAlverez gelirse Dursunun sebinkarahisara heykeli dikilmeli
Evet en azından adam tam 6 numara..sertliği falan var.Tarz olarak uygun olurdu.Nasıl yapıyorlar bu kadar basit hataları aklım almıyor.Keşke Uçho yerine bir ara bizimle anılan Magassi gelseydi. Belki o iyi çıkardı
Gitmiyorum derse mal gibi seyreder simeoneSimeone: "Eğer Alvarez, Atletico Madrid için oynamayı reddederse, o zaman onu hayal bile edemeyeceği bir kulübe kiralayacağız. İspanya dışında bir yere, orada seçimlerini düşünebilir."
Evet Lesley'e küfür gibi olur o iş ama ne yapalım, alan utansın. O zaman Nhaga'yı kaydıralım oraya. O da pek forma bulamaz gibi.Olmaz, Lesley’i o role koyarsan bir daha kimse sana oyuncu kiralamaz.
Singo da iyice çöp olur ama 30-40 maç oynayacağı güvenini de vermiyor bilemiyorum onu.
Derhal Simeone ve Atletico yetkilileriyle görüşün. Kavukcu + Gardi + Davinson triosu bitirir bu işi.
Ikisini de bilmiyorum ama scout ekibi neyini beğenmiş anlamıyorumEvet en azından adam tam 6 numara..sertliği falan var.Tarz olarak uygun olurdu.Nasıl yapıyorlar bu kadar basit hataları aklım almıyor.
Nasıl değiştirmedi?
Önce imzalar atıldı dedi sonra erken yazmışım dedi.
Asıl değiştirmeyen Maho Ağa idi. Hatta Hakan'i yazan oydu. Ondan görüp yazıyor
ne şebinkarahisarı, stadın önüneAlverez gelirse Dursunun sebinkarahisara heykeli dikilmeli
Bizim sorunlarımızdan biri bu. Zamanında oyuncuyu satmayı bilmiyoruz. Mesela Davinson'a bir daha asla 30+5 milyon teklif gelmeyecek. Onu satıp daha gencini alabilmeliydik.Marcao senesi yani 22/23te Nelsson’a 17 m euro verdi Sevilla, satmadık.
Sonraki sene Tottenham 18-19 verdi bonuslarla yine satmadık.
İkisini de ET açıklamıştı zaten, hatta TM sonrasında Nellson’un değerini 19 m euroya kadar çıkarmıştı.
Tamamen %50 %50.Çalhanoğlu bitti mi rtaş