Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baris giderse can baya mantikli hamle olabilir. O yol aciksa

Ama usttede yazdim, kerem gibi dusuk kazanc olmamali. Yuzde pay falan konmali sonraki satisindan. Epl de en bait adamlar 40 50 lere gidiyor kendi aralarinda sacma sapan
EPL takımı minimum 40 milyon euro getirmelidir.

Can mesela 45'e alınsa onu o zaman 5 milyona almışık gibi hesaplarım.

Gerçi Keçiörengücü payı da var ama olsun.

Leao'yu Portekiz'in DK maçlarında izlediğim kadarıyla fişek gibi dribbling yapıyordu ve hızı gayet iyi görünüyordu bence. Milan'daki formunu pek bilemiyorum ama Portekiz'e hareket getiren yegane isim Leao'ydu hatta bence CR7 yerine bile çok rahat oynardı.
bravo can noblewoman

EPL takımı minimum 40 milyon euro getirmelidir.

Can mesela 45'e alınsa onu o zaman 5 milyona almışık gibi hesaplarım.
Hadi 40 olmadi 35 + sonraki satistan yzude 15 falan ne bileyim iste. Total paketi 40+ ya tasiyacak bir hesap

Edit: geri alma opsiyonu vs gibi seyde lazim. Anti- fener korumasi.ne yapilabilirse o baglamda

Her zaman dedim, uzulurum , takim anlaminda o fiziksel aygirligi arayadabiliriz ama ingiltere yolu ya da top 5 lig yolu olursa desteklerim . Transfer yapmasi lazim bir noktada.

Yok mu sansasyonel birşeyler kral uykumuz kaçsın
Burada da cezadan önce yazmıştım.

İspanya da 2 isim kovalanıyor diye 1 kanat 1 forvet gizli ilerliyor 1 de ingiltere diye.

1 i alvarez diğeri Baena. Leao da olacak sorunda Baena ya gidilecekti.

As ve marca yakında girer diye işaret ettiklerim alvarez ve camavinga.

Camavinga manu durumu takipte. Israrla istiyoruz. Nhaga yı bekletme sebebi kendisi.

İngilteredeki ismi şimdilik söylemeyeyim düşmedi hala. Yarın durumuna göre yazarkm

geçen sene osimhen'i almamalıyız o bitiricilikle 70 etmez çok pahalı diyen adam 1 saattir millete futbol dersi veriyor harbi kafayı yiyecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt