- 6 Eylül 2014
- 95.309
- 65.829
- 4.608
altı ustu hoffenheimde oynuyor. Ülkesine gelmek istememek nedir. Bayernde oynasan. neyse. Gelmezse gelmesin napalimÜlkeye gelmek istemiyor sorun takımlar değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
altı ustu hoffenheimde oynuyor. Ülkesine gelmek istememek nedir. Bayernde oynasan. neyse. Gelmezse gelmesin napalimÜlkeye gelmek istemiyor sorun takımlar değil.
başkanıKimi vurdun dayı
Kalktı valla ne yalan söyleyeyimBurada da cezadan önce yazmıştım.
İspanya da 2 isim kovalanıyor diye 1 kanat 1 forvet gizli ilerliyor 1 de ingiltere diye.
1 i alvarez diğeri Baena. Leao da olacak sorunda Baena ya gidilecekti.
As ve marca yakında girer diye işaret ettiklerim alvarez ve camavinga.
Camavinga manu durumu takipte. Israrla istiyoruz. Nhaga yı bekletme sebebi kendisi.
İngilteredeki ismi şimdilik söylemeyeyim düşmedi hala. Yarın durumuna göre yazarkm
Nhaga ve Camavinga ne alaka renktaş?Burada da cezadan önce yazmıştım.
İspanya da 2 isim kovalanıyor diye 1 kanat 1 forvet gizli ilerliyor 1 de ingiltere diye.
Camavinga manu durumu takipte. Israrla istiyoruz. Nhaga yı bekletme sebebi kendisi.
İngilteredeki ismi şimdilik söylemeyeyim düşmedi hala. Yarın durumuna göre yazarkm
ben oyle bisey demedimgeçen sene osimhen'i almamalıyız o bitiricilikle 70 etmez çok pahalı diyen adam 1 saattir millete futbol dersi veriyor harbi kafayı yiyecez
Canavinga olmasa orta saha almayacak miyiz nhagayi kiralar bunlar zaten her turluBurada da cezadan önce yazmıştım.
13 de kalkıyormuş uçak. Yetişir.maça yetişir mi yarın
16-17 gibi İstanbul'da olması bekleniyor, maçı izler bencemaça yetişir mi yarın
Ouvvv hemde ne vurmakKimi vurdun dayı
Niye oynamıyor16-17 gibi İstanbul'da olması bekleniyor, maçı izler bence
ben oyle bisey demedim
Gün yüzü göremez inşallahVictor adadan ayrıldı, öğle saatlerinde sözleşmesi fesih edilecek.
Orta sahayı begenmedimBirden şöyle bi kadro geldi;
Leao-osi-barış
Batrakov-sara
Çalhanoğlu
Ferdi-yusuf-sanchez-singo
İngiltere deki forvet mi?Burada da cezadan önce yazmıştım.
pardon hocam. futbol dersi veriyor deyince benden bahsediyorsun sandim.estağfurullah başkan. ahlak polisi mensubu olmadığı için greenwood'u istemekte bir sorun görmeyen arkadaşı diyorum