- 22 Ocak 2010
- 52.768
- 34.008
- 3.073
Alarm kuranlar yine uyudu
Hayal kuranlar yine uykusuz @Aybars Ay
Hayal kuranlar yine uykusuz @Aybars Ay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kovalama işlerinde iyiyizdirİkisi de değil os kovalanan
Messi Gs'de via @Aybars AyYazdık ya seni alıntılayıp kanka ne istiyon messi mi diyim
Yarın stadımızda inanılır gibi değil
23 yaşındaymış şimdi baktım da...camavinga u23 değil ki
fener yalakası ne olacak fener alsa aziz'i yalıyordu şuan. Kaos yok ya mutsuz ne güzel yangın yayını yapıp izlenme kasacaktıuğur kalakullukçu leao bana sorsan almazdım ama yapacak bir şey yok diyor şu an canlı yayında![]()
Görmüş ifade bırakmışım 3 dk içinde nasıl unuttum yav ayrıca Messi gelse uykum kaçar Ronaldocuyum,ya bi de cezalıydım ekşide leao sözleşme imzaladı entrysini görünce çok merak ettim Serdar ne dedi geri dönünce biraz da magazinYazdık ya seni alıntılayıp kanka ne istiyon messi mi diyim
Sallai out camavinga incamavinga u23 değil ki
10 kasım 2002 diyo23 yaşındaymış şimdi baktım da...
Allah tan sana kimse soru sormuyor yavru panda...uğur kalakullukçu leao bana sorsan almazdım ama yapacak bir şey yok diyor şu an canlı yayında![]()
Toksik tayfa kayıp geldiğimden beri kaos istiyordum da bulamadımGörmüş ifade bırakmışım 3 dk içinde nasıl unuttum yav ayrıca Messi gelse uykum kaçar Ronaldocuyum,ya bi de cezalıydım ekşide leao sözleşme imzaladı entrysini görünce çok merak ettim Serdar ne dedi geri dönünce biraz da magazin
hmmm ok, iyiymiş. tobias adlı delikanlı kimdir,necidirSallai out camavinga in
Nhaga out tobias in