Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herhalde lemina düzenli zam verin yoksa bocaya gidicem diye mobeseye kadar konuşmadığı için hedef o olmuş

La 3 sene oldu oguz aydın mevzusu yuh ya

Iyki bi orta kesti savunması bok gibi lyona karşı
Sergen,bizde belkide çok daha farklı olurdu.Yanlis düşünüyorsun.Sag kanatta sürekli oynadığını dusunurmusun bir,olay sadece bir orta olayı değil"Bakma 12 m verdiğin onuda yapamıyor ama"kumaş çok iyi.rakibin adam alma ishali yüzünden oynatilmiyor yoksa aşağı seviye asla değil.

Şuan ligde os haricinde her mevkiide rakiplerden 2-3 kademe üstünüz ancak tjk bir tane daha iyi ekleme yaparsa açık ara en iyi os de onlarda olur

Bizim için futbolda duygusallık Gedson isimli oç Rize formasıyla uçakta çay içerken bitti.
Adam havaalaninda yatti bizden haber bekledi. Futbolu mu birakacakti Gedson? Hala Batrakov'a cok buyuk klube gidiyirsun diyen Gedson. Bjk de bize karsi her mac cok iyi oynadi. Leao' nun karakteri, Gedsonun ceyregi olsun sorun yasamayiz. Gedson bizden emekli olurdu, Hic baskan olmamasi gereken Burak sag olsun.

Sergen,bizde belkide çok daha farklı olurdu.Yanlis düşünüyorsun.Sag kanatta sürekli oynadığını dusunurmusun bir,olay sadece bir orta olayı değil"Bakma 12 m verdiğin onuda yapamıyor ama"kumaş çok iyi.rakibin adam alma ishali yüzünden oynatilmiyor yoksa aşağı seviye asla değil.
Bizde farklı olurdu?

fbde bile yedek olan adam üzerinden ben biseyin hayalini kurmam

Barış ve yunus varken ne oğuzu ya

Olay saneye geldiyse iki fb derbisinde maçın adamı,kadikoyde içlerinden geçti ve son derbide penaltısı verilmedi ama onun sayesinde aldık resmen

bjk macinda kırmızı görmüş ama maçı kazandıran asisti yapmis sane

Gençler deplasmanini tek başına almış, golu sayilmamis

Şampiyonluk yolunda tassak koymuş sane

Üstüne icerde bjk ve deplasmandaki trabzon macinda oynamamış

İki liverpool macinda süre almamis

Boş yere sane anlattim

Takımda 2-3 sene önceki Boey, Barış falan gibi arkadan gelip formayı kapabilme ihtimali olan hiçbir futbolcu yok sanırım şuan. Zaha Ziyech Tete vs varken kimse Barış yazmıyordu nitekim.

Mevcut kadroda herkesten çok şey bekleniyor.

Şimdi de herkes Leao Sane Barış yazıyor ama kadroda Ali Veli biri yok 3 sene önceki Barış misali.

Transfer dönemi bitmeden 2 tane şöyle sürpriz yapabilecek yerli almak lazım

Şuan ligde os haricinde her mevkiide rakiplerden 2-3 kademe üstünüz ancak tjk bir tane daha iyi ekleme yaparsa açık ara en iyi os de onlarda olur
Katılmıyorum İskenderbey abi. Bir ekleme ile açık ara olur diyemeyiz. Şu an bile yakın bana göre.

Her iki takımın da ana orta saha rotasyonu aşağıdaki gibi:

Overall olarak değerlendirirsek;

Lemina>Ndidi
Torriera>Salih
Sara<Orkun
Lesley<Miretti

Önemli olan bu topçuları motive ve dinç tutabilmek, verim alabilmek bu arada. Yoksa Salih daha az kaliteli olmasına rağmen Torreira'dan fazla verim verebilir yeri gelir. Ya da tam tersi.

Uğur söylediklerinde haklı ama rezalet bi üslubu var yok başka bi uğur görürsünüz falan ne alaka hala 20 yaşında gibi öfkesini kontrol edemiyor konuşurken
100% katiliyorum. Siyasetten , trafige, tribunlerden , sokaga kadar ulke olarak kendini kontrol edebilme konusunda bu kadar gelișmișken, Ugur cocuk gibi kaliyor

Bizde farklı olurdu?

fbde bile yedek olan adam üzerinden ben biseyin hayalini kurmam

Barış ve yunus varken ne oğuzu ya

Olay saneye geldiyse iki fb derbisinde maçın adamı,kadikoyde içlerinden geçti ve son derbide penaltısı verilmedi ama onun sayesinde aldık resmen

bjk macinda kırmızı görmüş ama maçı kazandıran asisti yapmis sane

Gençler deplasmanini tek başına almış, golu sayilmamis

Üstüne icerde bjk ve deplasmandaki trabzon macinda oynamamış

İki liverpool macinda süre almamis

Boş yere sane anlattim
Bencede boş yere anlattın.Cunku güzelleme yaptığın oyuncu tüm sezonları nda 2li hanelere ulaşamamış oyuncu.Sonuca bak.Attigi taş urkuttugu kısa degdimi? 5 gol 7 asisst .Bumu güzelleme yaptığın oyuncu?Leao da bunu yaparsa aynı şeyi onun içinde söyleriz.Yok hükmünde.Yok FB maçı şöyle böyle kaç maç öyle hocam.Rashica bile X3 yapiyordu herşeyi.Neyden bahsediyorsun?

Sane monaco macinda maçı alacak herseyi yaptı mesela

Bodo ve ajax maclarinda da gerekeni yaptı

Hiç katkı almamis gibi konuşmak benim artık zoruma gidiyo

Katılmıyorum İskenderbey abi. Bir ekleme ile açık ara olur diyemeyiz. Şu an bile yakın bana göre.

Her iki takımın da ana orta saha rotasyonu aşağıdaki gibi:

Overall olarak değerlendirirsek;

Lemina>Ndidi
Torriera>Salih
Sara<Orkun
Lesley<Miretti

Önemli olan bu topçuları motive ve dinç tutabilmek, verim alabilmek bu arada. Yoksa Salih daha az kaliteli olmasına rağmen Torreira'dan fazla verim verebilir yeri gelir. Ya da tam tersi.
bir tane iyi oyuncuyla işte tam olarak öne geçerler mesela o adam sarr gibi biri olursa ondan dolayı dedim aslında.Onun dışında orkun sayesinde totalde yine öndeler çünkü orkun sara'dan nasıl diyeyim yani çok çok çok önde o zaten fark yaratıyor.Koy bize mesela çoğu şeyi çözer.Sara bizi çok bozuyor , takımın vites arttırmamasının önündeki en büyük engel valla hatta gsnin önündeki en büyük engel.Sara gitsin düzgün böyle ne biliyim sarr yada rios'tan biri gelsin , bizim ve fbnin tüm maçları yasin kol yönetsin okeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt