Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.541
- 10.907
- 2.223
Bu uğur karakullukçu ne sanıyor kendini ya komedi bir herif
Paçoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize Hakan gelecek diyorlar. O zaman nasıl olur?bir tane iyi oyuncuyla işte tam olarak öne geçerler mesela o adam sarr gibi biri olursa ondan dolayı dedim aslında.Onun dışında orkun sayesinde totalde yine öndeler çünkü orkun sara'dan nasıl diyeyim yani çok çok çok önde o zaten fark yaratıyor.Koy bize mesela çoğu şeyi çözer.Sara bizi çok bozuyor , takımın vites arttırmamasının önündeki en büyük engel valla hatta gsnin önündeki en büyük engel.Sara gitsin düzgün böyle ne biliyim sarr yada rios'tan biri gelsin , bizim ve fbnin tüm maçları yasin kol yönetsin okeyim
Psikolojisi bozukBu uğur karakullukçu ne sanıyor kendini ya komedi bir herif
20 tane asisti yenmiş sanenin, videosu varBencede boş yere anlattın.Cunku güzelleme yaptığın oyuncu tüm sezonları nda 2li hanelere ulaşamamış oyuncu.Sonuca bak.Attigi taş urkuttugu kısa degdimi? 5 gol 7 asisst .Bumu güzelleme yaptığın oyuncu?Leao da bunu yaparsa aynı şeyi onun içinde söyleriz.Yok hükmünde.Yok FB maçı şöyle böyle kaç maç öyle hocam.Rashica bile X3 yapiyordu herşeyi.Neyden bahsediyorsun?
Neyine yüklenmeyeyim. Kendi fikirlerini merkeze koyan tek doğrunun kendi düşünceleri olduğunu sanan ve bu olmadığında tehditvari bir şekilde o zaman ben ağzımı açarım konuşurum falan diyen bir adamın haklılık payı ortadan kalkıyor işte...Karakullukçu’ya gereğinden fazla yükleniyorsunuz.
Hali tavrı sebep oluyor buna muhtemelen. Yoksa Leao istememe sebepleri, orta saha alınmalı demesi vs kendi açısından haklı.
o da iyi olur gayet.Ceza sahasında sürekli savunma yapan anadolu takımlarını master key edası ilen açar durur ama Hakan'ın da yaşı var lig için süper olsa da cl tandemi için yine yanına hızlı,kesici biri isterim.Sarr-Hakan iyi olurduBize Hakan gelecek diyorlar. O zaman nasıl olur?
Kimseyi ovdugumuz yok.Konu Oğuz Aydın'dan geldi.Cocuk oynuyor 1 milyona sane oynuyor 12 milyona.Hatirlatirim.Yerli çocuklarda böyle jenerasyon yakaladınmi affetmeyecek sin.Onu demek istiyorum konu Sane asla degilki.Yerli kanat buldinmu affetmeyecek sin.Benim derdim o.20 tane asisti yenmiş sanenin, videosu var
Takımında bosa kaçan,pası alıp verkaca giren ve hareket halinde olan bitane insan evladı yok
Hepsi sabit
Sana diyorum ki 2 tane fb derbisi almış sane,birinde gol atmış diğerinde penaltısı verilmemis
Oynadığı oyunlar akılda
Sen ne anlatıyorsun ya
Grenwood 2 gol attı di mi konyaya,istatistik ya hani
Biri kaleciden dönmüş,diğerinde kaleci hatası var ve mac videosu da bok gibi mesela
Hah onu övebilirsiniz
Benim için mevzu bitti
Açıkçası seferovic icardi konusunda sonuca bakarak yorumluyoruz ama isimleri çıkardığında söylediği şey yanlış değil orada.Neyine yüklenmeyeyim. Kendi fikirlerini merkeze koyan tek doğrunun kendi düşünceleri olduğunu sanan ve bu olmadığında tehditvari bir şekilde o zaman ben ağzımı açarım konuşurum falan diyen bir adamın haklılık payı ortadan kalkıyor işte...
Ben geçen burada denk geldim seferoviç icardi den daha fazla katkı sağlar icardi alınır mı diye bir ton laf saydığını...
Bu çocuğu eskiden sever dinlerdim ama şimdş kendini otorite sanmaya başlayıp güç zehirlenmesi yaşadığını gördükçe çıldırıyorum...
Utanmayın beraber en büyük fener diyin sıkıntı yokBu arada Hakan Çalhanoğlu böyle insanların aklında yumuşak bir oyuncu gibi kaldı ama bence kemik gibi bir adam.
Hakan sadece yaratıcılık değil direnç de katar.
Utanmayın beraber en büyük fener diyin sıkıntı yok
Tüm ana fikir bu.Agzina sağlık.Sane Galatasaray’da bekleneni veremedi boş yere güzellemeye gerek yok, umarım bu sezon kendine çeki düzen verip eski saneyi hatırlatır bize.