Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüm simdiGardi cikmadi sanki jetten
ulan ne top oynamış
Hocam bu herif iyi miSane out
Bailey In
Olsa keşke kendimden geçerim
Bailey''nin son iyi performansı 5 sene önce falan herhalde yavSane out
Bailey In
Olsa keşke kendimden geçerim
Bak başkan ben üslubuyla konuşuyorsun diye sana karşı alttan aldıkça sen bunu farklı algılayıp üslubunu değiştiriyorsun.
Okuma sorunu mu var anlama sorunu mu var ama bak tekrar altını çizerek söylüyorum. Leao ve Can konusu 1.5 ay öncesinde tamamlanmış transferler. Şimdi sürekli orayı burayı atıp konuşuyorsunuz ya bak Tolga ne demiş. 1.5 ay önce de o da Leao, Can ve Reijnders ile anlaşıldığını ufak pürüz kaldığını söylemiş. Kulüpleriyle de anlaşmaların yakın olduğunu söylemiş. Buradaki tek sorun, benim buraya gelip insan gibi yazıyor olmam çünkü karşınızda muhatap bulduğunuz için hani bitmişti kafasındasınız. Ben söylemedim demiyorum, ikisi de o günün şartlarına bitmeye çok yakındı. Senin yöneticin Çin'e gidip neredeyse biten oyuncuyu alamadı, imzaladı sandığımız karşı tarafa kaptırdığımız Stoch bilmem ne gibi 50 örnek sayabilirim. Gelen bilgi, bitmeye çok yakın oldukları yönündeydi olmadı. Papağan gibi aynı şeyleri konuşuyorsunuz, olumsuz aklınızdan çıkmıyor maşallah ama olumlu bir durumda takdir bekleyen yok da evet dediği oldu dersin ben de adam art niyetli demem.
Bana burada saldıranların hepsinin ortak noktası bir yerden gördüğümü söyleyerek yazmaları. Diğer türlü kardeş dediğin adam gelmedi diyen olmadı. Bir yerlerden gördüğümü söyleyen adamların da niyeti belli, oturup tek tek saat dakika gün atmamıza rağmen aynı şekil davrandılar ben de iflah olmaz bu arkadaşlar deyip bıraktım. Üstüne hakaret vari sözler edince ben de karşılığını verdim. Şimdi gelip bana hala neden karşılığını verdin diye soruyorsun
Kıvırmaların falan diye konuşuyorsun sonra da tartışmak yersiz diyorsun hocam. Kusura bakma ama kendinle çelişiyorsun yazarken.
Leao kısmında sanırım muhabirlerden duyumculara kadar %99'u Aston Villa, gitti alamayacağız, Lang derken gayet sakin problem yok diyen biziz.
Bak çok ince bir ayrıntı vereceğim. Artık bunun üstüne konu da kapanır diye tahmin ediyorum.
Ekşideki entryde yazdığım şey şu Aston Villa diye deli gibi dm geldi.
" olayın aslı şu. sözleşme gönderiliyor, ilgili diğer menajer rakamı artırmak adına oyuncunun kafasını bulandırmaya çalışıyor. oyuncuyu ikna etmek için osimhen ile birlikte 2 kişi daha devreye giriyor. "
Dillendiren olmadı herkes bir muhabir üstüne Victor yazıyordu. Samiyen 2. ismi açıkladı Sane. Üçüncü ismi de bilerek açıklamadığını düşünüyorum Hakan.
Sözleşme imzaladı konusunda da orada da yazdım. Biraz erken girdim çünkü giden sözleşme imzalanmak için gönderilir. Ben dinamiğin ortasında değilim Mendes'in Aston olayını zorlayacağını bilemezdim erken girdim haliyle imzaladı diye ama hata yaptık burada.
İkinci bir hatayı da ben söyleyeyim direkt. Kura günü Kavukcu'nun Leao'yu bitirmek için ertesi gün İtalya'ya gideceğini yazmıştım. Çünkü o bilgi bana o an geliyor. Ben İtalya'ya geçtiğini sanıyordum ama Gardi sonlandırıp akşam getirmek için gitmiş. Bu bana bittiğini tam görmeden yazmamayı öğretti mesela Yusuf konusunda da resmi imza yok diye de belirtiyorum.
O yüzden sürekli aynı şeyleri konuşmayalım. Benim derdim seni veya bir başkasını inandırmak değil. Sende engelle beni, okuma yokmuş gibi say geç dostum.
Dursun başkandan daha büyük Galatasaraylı olabilirLeao : gardi muazzam is yapti, hazirandan beri görüsüyoruz
Halen bu adami sd yapmiyorlar yaDursun başkandan daha büyük Galatasaraylı olabilir