Fatih H. Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 1.430
- 886
- 1.103
Alex Batraquinho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex Batraquinho
Adam yollamiyoruz, yollayamiyoruzCamavinga söylemleri artıyor.
Acil bu tarza geçiş yapmalıAlex Batraquinho
okumadım bile yazma tekrar plsOkuma sorunu, anlama sorunu falan yok... Anlama yeteneğini seksen kere cebimden çıkarırım, böyle şeyler söyleme bana... Böyle şeyler söylersen senin Türkçe'nden girer, idrak yeteneğine kadar yerden yere vururum sürüyle mesajında... Girme bu toplara...
Bunun hemen arkasından "Leao ve Can 1,5 ay önce tamamlanmış transferler..." yazman hala hele... Tamamlanmamış işte kardeşim... Demek ki tamamlanmamış, hala tamamlanmış yazıyorsun, 1,5 ay keyfine beklemediğimize göre öyle veya böyle o zaman TA-MAM-LAN-MA-MIŞ... Çok yakındı da gecikti başka şey... Tamamlanmış başka şey.... Al sana Türkçe...
Bu arada benim için ASIL SORUN yanılman bile değil... Yanılma olur... Ancak dediğin şeyi "demedim, nerde demişim, mesajımı bul" diye böyle iddialı iddialı sinirli sinirli insanlarla kavga ederek söylemen ama 5dk içinde o dediğinin aynısının bulunup önüne konması... Bir kişi değil bir sürü kişi hatırladı demedim dediğin şeyi dediğini... Sonra da önüne koydular birebir aynısını... Bu yaşandı ama o an bile net bir geri adım atmadın, bir düzgün "o yazdığımda sizi yanıltmışım kusura bakmayın" demedin, aynı şekilde tartışmaya devam ettin... Hala da aslında öyleydi böyleydi siz yanlış anlıyorsunuz demeye devam ediyorsun... Bu tavrın güvenimi hepten kaybetmene neden oldu diyorum, hepsi bu... Yanılman bile değil yani, önüne konduğu halde yanıltıcı şeyler yazdığını kabullenememen.
Bir de bak Tolga ne demiş diye falan açıklama yapıyorsun, bana ne Tolga'dan yahu... Ben seni senin yazdıklarınla kendi çerçevemde yorumlarım, aynı şeyde benzer şekilde Tolga'nın da yanılmış olması (doğruysa) senin durumunu düzeltmiyor gözümde... Eğer kasıtlı kolpa değilse, bir şekilde insani bir yanılmaysa da eyvallah, o da olabilir ama duyumcunun kaderini ve gördüğü saygıyı da her türlü yanılması belirler, sadece kasıtlı kolpaları değil... Ben öyle pek duyumcu takipçisi de değilim, Twitter'da birini bile takip etmiyorum, buraya taşınırsa görüyorum... Ama buraya benim 20 senelik ortamıma gelip bizzat yazan duyumcuyu da ister istemez biraz daha yakından takip etmiş oluyorum... Yazdıklarını okuyunca da sorgularım, irdelerim, veya fark edersem tutarsızlıkları dile getirebilirim, buraya her yazılan gibi...
Bu durum ve 1-2 durumdaki daha cevaplarını kıvırmak olarak niteliyorum, o kadarını da kaldır artık... bana göre kıvırdın... Bunu demeye devam edeceğim... Ben öyle düşünüyorum diye tartışmaya girmen de gerekmiyor. Sırf "kıvırma" lafından bile bu kadar tetiklenip tartışmaya girmek zorunda hissediyorsan duyumculuk sana göre değil... Bir de alttan alıyormuş da ben üslup bozmuşum... Bak sana bu sefer ilk yazma sebebim senin üslup bozarak "nerede o bilmemne diyen arkadaş" yazmandan (tabi böyle düz değil, dalga geçerek) kaynaklandı... Yoksa gayet diyaloğu kesmiştik, uzayan bir şey yoktu... Ben o şekilde yazmanı alttan aldım aksine... Üslup bozarak gelmene en sakin şekilde tepki gösterip "böyle davranma" deyince "her şeyi çok ciddiye alıyorsun dostum, gülüyoruz" diye yine alttan alta beni alınganlıkla itham ediyorsun, ona da tepki göstermedik... ama sonra "kıvırma" kelimesinden tetikleniyorsun.... Zaten başından beri sakin kalamayan, her sana inanmadığını söyleyenle laf dalaşına girip duran, uyarılara rağmen sürdüren, en ufak haklı çıktığını düşündüğünde ergen gibi buraya kapak yapma yazıları yazan sensin... Bir "bana göre 1-2 kıvırman oldu" dedik diye biz mi üslup bozduk? Kendin her türlü dille yazacaksın ama biz sana salon beyefendisi gibi mi hitap edeceğiz? Hem egon çok büyümüş, hem de çok naziksin kusura bakma...
Bu arada evet diğer duyumcularla diyalog kuracağımız bir ortam yok, onlara gidip "bunda bunda yanıldın" veya "bu bu dediğin mantıklı gelmedi" veya "kıvırıyorsun" diyemiyoruz, haklısın... sen buradasın sana diyebiliyoruz... Bunlar doğru ama bunu biz seçmedik... Sen geldin bir duyumcu olarak buranın parçası olmak istedin... Duyumcu kimliğini de özellikle sahiplenerek ceza almadığın sürece iki günde bir gelip "son gelişmeleri paylaşacağım" dedin ve "toplaşın anlatıyorum" dercesine bilirkişi üslubuyla yazdın çizdin... Sen bunu yapmayı seçtiysen duyumlarını inanarak ya da eğlencesine takip edenler kadar; inanmayanların, karşı çıkanların, saçma veya tutarsız bulanların, kıvırdığını düşünenlerin sözlerini de sindirmeyi kabullenmen gerekiyor... Bu kadar basit yani bu... Zor bir şey değil... Ulvi bir kamu hizmeti yapıyormuşsun da biz kıymetini bilmiyormuşuz tavırlarına hiç girme yani...
Engellemiyorum ayrıca... Saçma sapan şeyler yazarsan görebilme ve kafamdaki notunu pekiştirme hakkımı saklı tutuyorum... Ya da belki bundan sonra çok doğru duyumlarınla ve düzelen tavırlarınla güvenimi kazanırsan hakkında yanıldığımı görme hakkımı da saklı tutuyorum... O da bir olasılık... Bana doğrudan yazmadığın sürece böyle doğrudan muhatap almayacağımı da tekrar ediyorum... Uzamasın istiyorsan cevap yazma... Ama yazarsan ve değeceğini düşünürsem cevap da veririm... Sen istersen engelle, orası da senin kararın...
Niye manyak mıyız biz de kalite düşüyoruz?Sane out
Bailey In
Olsa keşke kendimden geçerim
Hahahha batrakov premium bir oyuncu oldu birden
Ben de üniversitedeyken finaller öncesi "yaparız yyeaa" diye dersleri salıp son iki gece hiç uyumadan çalışırdım böyle.kavukçu aşırı yorgun görünüyor muhtemelen 2 gündür uyumuyor
J.Mendes'i nasıl tokatladım gülüşü var Gardi'nin yüzünde
net bu cidden 4 gün sonra serum taktırıp 3 gün yatarBen de üniversitedeyken finaller öncesi "yaparız yyeaa" diye dersleri salıp son iki gece hiç uyumadan çalışırdım böyle.
Vallahi günümüz güzelleştiAdam mutluluktan uçuyor
Ekli dosyayı görüntüle 333524
abov bu gülüş bana bir şeyi hatırlattıAdam mutluluktan uçuyor
Ekli dosyayı görüntüle 333524