Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grenwoodun ayağı iyi ve sutlarini beğeniyorum da çalım atamıyor top suremiyor herif

Stochu da begeniyodum ben aynı tas aynı hamam Grenwood la

Ne farkı var

camavnga yada muadili gelecekse kesinlikle lemina gitmemeli.. takıma aidiyet neşesi ve oynadığı zaman büyük katkısı farklı mevkileri yedeklemesi oyunda pozisyon bilgisi ve alan kaplaması ile şu kadroda vazgeçilmez bence. jakops salınacak ilk isim olmalı orada riske girilir.. eren kazım yeter oraya. zaten jakops çok da sürekliliği olan bir oyuncu değil aşırı bir katkı sunduğu da yok bana göre..

camavnga yada muadili gelecekse kesinlikle lemina gitmemeli.. takıma aidiyet neşesi ve oynadığı zaman büyük katkısı farklı mevkileri yedeklemesi oyunda pozisyon bilgisi ve alan kaplaması ile şu kadroda vazgeçilmez bence. jakops salınacak ilk isim olmalı orada riske girilir.. eren kazım yeter oraya. zaten jakops çok da sürekliliği olan bir oyuncu değil aşırı bir katkı sunduğu da yok bana göre..
Takımı toparlayan ve motivasyonunu arttıran oyuncular yedek bile olsa kalmalı katılıyorum.Buda önemli.Dzeko ve tadic taşıyormuş takım lideri olarak ismail kartalı bunuda gittiklerinde görmüş olduk.

Leao'ya üçlü çektirmeyi göstermemişler mi önceden.

Fbli ve jklı yeni topçular gibi çektirmiş üçlüyü.

Yav o gelsin bu gelsin ama kimse gitmesinle yürümez bu iş. Performansı düşen gitsin işte. Şu takımdan kadroya bakmadan 10 isim sayarım hiçbir işe yaramayan veya performansı iyice düşmüş. Orta saha kalitesini artırmak istiyorsan Lemina ya da Singo'dan biri gidecek. Başka çare yok. Yoksa CL maçında çaresizlikten Singo'yu çekersin orta sahaya, o da kurtarmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt