Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.618
- 8.655
- 1.233
Fofana son dönem çok düştü geçen sezonuna bakmazsak Lemina upgrade gibi duruyor ama son durumu fecaatti iyi analiz edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
camavinga olmuyorsa gidilmesi gereken adam raskin
![]()
Sence cama ruis ve koop ihtimali ne kadarValla ister inanın ister inanmayın sövülür diye girmedim bunu ekşide de burada da. Adamın ahı gitmiş vahı kalmış.
Bilgi alındı ama sadece bilgi almakla kalındı.
Oradaki asıl adaylar Camavinga, Koop, Raskin, Rios 2 tane de genç aday.
maç temposu ne durumda biliyor musunKimse olmazsa fofana olur yeniden çıkış yapabilir burda
İngiltere diyordun dün bugün söylerim demiştin?Valla ister inanın ister inanmayın sövülür diye girmedim bunu ekşide de burada da. Adamın ahı gitmiş vahı kalmış.
Bilgi alındı ama sadece bilgi almakla kalındı.
Oradaki asıl adaylar Camavinga, Koop, Raskin, Rios 2 tane de genç aday.
Adamın ahını almışız
Bence de iyi yav 26-27 yaş dahaFofanayi istemeyenler muhtemelen suan Leao gibi isim olunca orta sahada da oyle isim bekliyor hakli olarak ama Fofana yine iyi isim.
Fofanayi istemeyenler muhtemelen suan Leao gibi isim olunca orta sahada da oyle isim bekliyor hakli olarak ama Fofana yine iyi isim.
Sane osimhen Leao oynuyor ben de can atardimYusuf Akçiçek Galatasaray forması giymek için can atıyor. Transfer artık Al-Hilal'in yapacağı stoper hamlesine bakıyor
Cago (cagatay)