Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezonda 88 maça çıkmış milanda bu sezon iki maçtada kadroya almamışlar o 88 maçın kaçı 11 kaçı sonradan girmiş bilmiyorum

Forvete kimi aliyoruz usta o zaman onu acikla sovup sovmemek bize kalsin.Yanlis anlama belki bilgin var bilemiyorum ama bu sekilde yazinca inandirici olmuyor.

O kadar adam söyledik bırak da ilerlemeyen adamları söylemeyek kral. Forvet yerliden yana ama arkadaki duruma göre u23 çekilebilir. Kararı maçtan sonra verilecek.

Sence cama ruis ve koop ihtimali ne kadar
Cama tamamen manu'ya bağlı + chelsea teklif yapacak deniyor. Biz teklifimizi yaptık kiralık satın alma opsiyonlu şeklinde. Real tarafı önceliğimiz bonservis dedi. Oyuncu da asıl ligleri bekliyor. Şimdilik pusudayız.

Koop u istersek şu an indiririz hoca beğeniyor. Diğer adaylara göre bakacağız.

Rios ve Raskin aralarında çok ilerlemeyen ama kolay getirilecek isimler.

Öncelik Cama.

Torreira --> tek yönlü
Sara --> tek yönlü
Lemina --> tek yönlü
Kaan --> yönsüz
İlkay --> ?

Buraya bir de tek yönlü Fofana..

Gelecek adamın illa yıldız olmasına gerek yok, Ndiaye profilinde bir adam ilaç olur yanındaki 6 numarayı da rahatlatır hem de..

O kadar adam söyledik bırak da ilerlemeyen adamları söylemeyek kral. Forvet yerliden yana ama arkadaki duruma göre u23 çekilebilir. Kararı maçtan sonra verilecek.

Cama tamamen manu'ya bağlı + chelsea teklif yapacak deniyor. Biz teklifimizi yaptık kiralık satın alma opsiyonlu şeklinde. Real tarafı önceliğimiz bonservis dedi. Oyuncu da asıl ligleri bekliyor. Şimdilik pusudayız.

Öncelik Cama.
O halde camavinga gelse gelse 2.9 gelir yani. Big 5 dönemi bittikten sonra. Büyük risk.

Ki bence manutd olmaz adamlar 3 yeni os aldi + bruno + cunha var. Chelsea olabilir enzo gidiyor

Öncelik Cama.
Koopmainer i ben çok beğenmiyorum ama bizim maçta ağzımıza tükürmüştü adi herif... bu arada o da over 23 değil mi? Bilemedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt