- 2 Temmuz 2011
- 139.914
- 60.072
- 5.488
Fofana juventusun listesindeymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif fikrini soylemisCamavinga olacaksa, Sallai ya da Singoyu hemen kovabilirler
Forvete kimi aliyoruz usta o zaman onu acikla sovup sovmemek bize kalsin.Yanlis anlama belki bilgin var bilemiyorum ama bu sekilde yazinca inandirici olmuyor.
Cama tamamen manu'ya bağlı + chelsea teklif yapacak deniyor. Biz teklifimizi yaptık kiralık satın alma opsiyonlu şeklinde. Real tarafı önceliğimiz bonservis dedi. Oyuncu da asıl ligleri bekliyor. Şimdilik pusudayız.Sence cama ruis ve koop ihtimali ne kadar
transfer markete göre brigthonda istiyor herhalde baleba yerine diye düşünüyorumFofana juventusun listesindeymis
İngiltere diyordun dün bugün söylerim demiştin?
Hadi bakalım... dün ismini vermediğin oyuncuyu mu sarr ı mı tercih edersin diye sormuştum...Biri Bergvall.
Ama zor epey, Tottenham bırakmak istemiyor.
Diğer ismi söylemeyeyim şimdilik onun ismi hiç geçmedi.
O halde camavinga gelse gelse 2.9 gelir yani. Big 5 dönemi bittikten sonra. Büyük risk.O kadar adam söyledik bırak da ilerlemeyen adamları söylemeyek kral. Forvet yerliden yana ama arkadaki duruma göre u23 çekilebilir. Kararı maçtan sonra verilecek.
Cama tamamen manu'ya bağlı + chelsea teklif yapacak deniyor. Biz teklifimizi yaptık kiralık satın alma opsiyonlu şeklinde. Real tarafı önceliğimiz bonservis dedi. Oyuncu da asıl ligleri bekliyor. Şimdilik pusudayız.
Koop u istersek şu an indiririz hoca beğeniyor. Diğer adaylara göre bakacağız.
Rios ve Raskin aralarında çok ilerlemeyen ama kolay getirilecek isimler.
Öncelik Cama.
Sarr istiyorlarmisFofana juventusun listesindeymis
Koopmainer i ben çok beğenmiyorum ama bizim maçta ağzımıza tükürmüştü adi herif... bu arada o da over 23 değil mi? Bilemedim...O kadar adam söyledik bırak da ilerlemeyen adamları söylemeyek kral. Forvet yerliden yana ama arkadaki duruma göre u23 çekilebilir. Kararı maçtan sonra verilecek.
Cama tamamen manu'ya bağlı + chelsea teklif yapacak deniyor. Biz teklifimizi yaptık kiralık satın alma opsiyonlu şeklinde. Real tarafı önceliğimiz bonservis dedi. Oyuncu da asıl ligleri bekliyor. Şimdilik pusudayız.
Koop u istersek şu an indiririz hoca beğeniyor. Diğer adaylara göre bakacağız.
Rios ve Raskin aralarında çok ilerlemeyen ama kolay getirilecek isimler.
Öncelik Cama.