Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.669
- 24.907
- 3.093
Evet camiamıza hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam cuenda dediler bikac yerYusuf + Deniz direk meali orta saha ama kalan 1 tane u23 ne olacak merak konusu
HÜSEYINNNNNNNNNNNDeniz ve Yusuf geliyor gibi bir Hüseyin kaldı
3-4 maç daha alışma süresi varHoca ne bu derdin harbiden yeni gelen 11 başlamaz olayını bitirmiyor ya. Bitirdi bu sefer dedik yine aynısı.
Valla hoca da az değil yönetimin beceriksizliğinde araya kaynayıp duruyor sürekli
Yabancı kuralı olduğu sürece yedekte yedek forvet olması avantaj sağlar potansiyeli olan oyuncu tutarsa belki uzun yıllar forvet aramamız gerekmezDeniz Gül hiç içime sinmiyor ya kazmanın teki gibi
Abi barıştan bıktımSane kötüde barış uçuyor sanki
Abi barıştan bıktım
Saradan bıktım
Torreiradan bıktım
Sallaiden biktim
Valla geliyosa camavinga gelsin ya da fofana çok iyi ciksin
Bu takım değişmeli direkt
Turk forvet lazim. En azindan doldur bosaltta ikinci forvet olarak is yapar. Osimhen sakatsa falan direk atacagimizi sanmiyorum. Okan once Baris veya Leao'yu forvet yapar.deniz olacak gibi
Yani yedek sonuçta ama güven vermiyor bana.Yabancı kuralı olduğu sürece yedekte yedek forvet olması avantaj sağlar potansiyeli olan oyuncu tutarsa belki uzun yıllar forvet aramamız gerekmez
Kaldı ki Osimhen’in arkasına çoğu adam gelmek istemez
Deniz daha çevik daha hızlıDeniz'den ziyade Bertuğ sanki bizim oyuna daha uygun gibiydi.