Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.669
- 24.907
- 3.093
Singo ;buz dolabımda bitmesin diye az az yediğim bisküvili pastaya benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
400 bin kazanan oyuncuya max 1.5 falan verirler herhalde.deniz gülde bonservis önemli değil 15 civarı deniyor zaten ligdeki bertuğada o fiyat çekiliyor. Asıl sıkıntı maaşı 2.5 - 3 vereceksek o iş olmasın.
O battal dan çok önceydi yahu... hatırlayan az çıkar benhur uBi de Benhur diye biri vardı hatırlayan çıkar mı acep![]()
Hocam böyle eski amerikan filmlerindeki denizci zencilere benziyo herifFofana Baby Lemina mıdır
Singo ;buz dolabımda bitmesin diye az az yediğim bisküvili pastaya benziyor.
Lemina baby fofana olabilir mi?Fofana Baby Lemina mıdır
Hayir, baby NdombeleFofana Baby Lemina mıdır
Dostum portoda oynayabilirGelsin görelim gelmeden nereden bileceğiz ki atıp atmayacağını
Yaz bir kenara. 2 milyondan az almaz. 2,5 tahmin ediyorum.400 bin kazanan oyuncuya max 1.5 falan verirler herhalde.
Bu yönetimin yapacağı hiçbir şey beni sasirtmaz.Yaz bir kenara. 2 milyondan az almaz. 2,5 tahmin ediyorum.
Yok kıyas açısından dedim muhtemelen ıcardi portoda olsa forma yüzü görmezdiDostum portoda oynayabilir![]()
Fofana dady lemina olma olasılığı daha yüksek. Herifi az zorlasan leminayla yaşıt çıkaeFofana Baby Lemina mıdır