- 2 Temmuz 2011
- 139.914
- 60.071
- 5.488
Ortashaa bu haldeyken çaksınlarUgucukwu Dan akillanmadilar
Fofana kazığını sokacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortashaa bu haldeyken çaksınlarUgucukwu Dan akillanmadilar
Fofana kazığını sokacaklar
Sara düzelir çünkü artık Bartakov'un gelmesiyle hiç beceremediği 10 numarada oynamak zorunda kalmayacak
Net olarak Sarr
Os değişmeli onun için sara falan çok zayıf clde hedefi olan turk olmayan takımları yenme amacına sahip takımın ossi değilBiraz su pas olayını çözmek lazım. Tamam performans şu an düşük olabilir ilerde yükselir Bizim takım acemi manga gibi toplara dan dün vuruyor. Bu takımın çok iyi kontra yapması lazım.
Topu alarak ortadan süzülen ortasaha değil ki çözüm, elindeki oyunculara göre gayet kolektif futbol oyanatabilirsin mesela , Göztepeyle aranda 4,5 level fark var , mahalle takımı gibi oynuyorsunAga ben kaliteli topcu istemiyorum ..
Okuma yazma bilmesin mumkunse - rakibin cigerini soksun kosarak - topu alip boyle orta sahada uzasin suzulsun .. 4 yil oldu bir tane enerjisi yuksek adam alamadik orta sahaya yer yaz ayni muhabbet
Barış - Yunus sağ kanat / Leao - Lang sol kanat hiç fena olmaz.5 macta 1 keyfi gelecek diye beklenmez.. O kadar sacmaliyor ki bazen bu gitsin Lang gelsin diyorum
Sonra barış diye biri tacta topu biraktiMaçta Batrakov 10 Sara 8 oynadığı anlar en etkili olduğumuz anlardı top yere indi.
Topu alarak ortadan süzülen ortasaha değil ki çözüm, elindeki oyunculara göre gayet kolektif futbol oyanatabilirsin mesela , Göztepeyle aranda 4,5 level fark var , mahalle takımı gibi oynuyorsun