Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırsat transferi adı altında cüzi miktara düşünülmeyen Duran veya bonservisi elinde olan Enes Ünal'ı değerlendirmek yerine bu maliyetlere Deniz'i almak yine öpüleceğimiz anlamına gelir ama neyse. Milli Takım maçlarında beğenmemiştim Deniz Gül'ü, gelirse eğer göstereceği performansla yanıltır umarım.

Sane giderse yerine sadece sol ayağını kullanabilen sadece sağ kanatta oynayabilen biri alınsın yok öyle sol kanat flan adamın birine akıllarınca yer açmaya çalışıyorlar.

Okan Buruk: "Şu anda kadromuza katabilecek 1 yerimiz var, o da U23. Onu da almak o kadar zor ki..."

Soru: "Galatasaray'ın 8 numaraya ihtiyacı var mı, sizin talebiniz var mı?

Okan Buruk: "Bu tipte Sara var, oyuncumuz. Bugün zaman zaman Batrakov - Sara oynadık. Şunu söylemek gerekiyor; tabii ki Galatasaray'ın her zaman transfere ihtiyacı olur ama maalesef yabancı kuralı diye bir şeyimiz var. Birçok takımı zorlayan. En planlı giden biziz, buna rağmen zorlandık... 'Değişiklik olmayacak' denmişti, buna göre hareket ettik, kural değişti. Bitene kadar da değişebilir. Lig başladıktan sonra da plan değişebiliyor! Kuralın yanlış olduğunu herkes söylüyor. Kulüplerin bence karar vermesi lazım. Anlamak çok zor! Kural değiştirdiler, verdikleri sözün de arkasında durmuyorlar! O zaman neden bu kuralı koydunuz? Transfer yaparken zorlanıyoruz... Burada da işimizi zorlayan şeyler var. Yabancı serbest olduğu yerde çok daha iyiler kurulabilirdi. Şu anda kadromuza katabilecek 1 yerimiz var, o da U23. Onu da almak o kadar zor ki..."

Bu deli diyordunuz, bu içkici diyordunuz. .... :D
1788039647094.webp

bu takımın planlama ve f/p olarak en büyük problemleri singo ve sanedir
Katılmıyorum

Yalnızca Sane ve Singo değil

Sara Sane Singo Sallai Torreria Barış Yunus İlkay Kaan

Ulan say say bitmiyor arkadaş bu ne yaa

Vazgeçtim ben

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almak zor diye, hepsi pahalı diye U23 kontenjanı boş bırakırsanız tepkiyi yersiniz

Zaten Lesley ile biri boşa gitti, Nhaga da oynatılmayacak

Okan Buruk: "Şu anda kadromuza sadece u23 katabiliyoruz onlarıda kadroya katmak o kadar zor ki iyi bir u23 oyuncusu en az 30-35 m euro'dan başlıyor işimiz kolay değil sizde taraftarımızda buraya alın burayada alın teknik adam bunu daha çok istiyor bir yandan da elimizde çok iyi oyuncularımız var. Oyuncularımızın potansiyelini yukarı çıkarırsak mevkisel anlamda bir ihtiyacımız kalmayacak. İsim vermeyeceğim ama son günlerde transfer yapmaya çalışacağız."
Yav vallahi modum düştü çalışmayın yapın sonra devre arasına doğru orta saha alacaz dersin

Soru: "Galatasaray'ın 8 numaraya ihtiyacı var mı, sizin talebiniz var mı?

Okan Buruk: "Bu tipte Sara var, oyuncumuz. Bugün zaman zaman Batrakov - Sara oynadık. Şunu söylemek gerekiyor; tabii ki Galatasaray'ın her zaman transfere ihtiyacı olur ama maalesef yabancı kuralı diye bir şeyimiz var. Birçok takımı zorlayan. En planlı giden biziz, buna rağmen zorlandık... 'Değişiklik olmayacak' denmişti, buna göre hareket ettik, kural değişti. Bitene kadar da değişebilir. Lig başladıktan sonra da plan değişebiliyor! Kuralın yanlış olduğunu herkes söylüyor. Kulüplerin bence karar vermesi lazım. Anlamak çok zor! Kural değiştirdiler, verdikleri sözün de arkasında durmuyorlar! O zaman neden bu kuralı koydunuz? Transfer yaparken zorlanıyoruz... Burada da işimizi zorlayan şeyler var. Yabancı serbest olduğu yerde çok daha iyiler kurulabilirdi. Şu anda kadromuza katabilecek 1 yerimiz var, o da U23. Onu da almak o kadar zor ki..."

yav hoca u23 haklarımız nhaga ve lesley

yani abartılı bahaneyi artık bırakın

koskoca dünyada u23 bulamadım yalanını artık bırakın yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt