Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🔥
Acil yayın kodu

Hala arda diyorlar yav. Herif az açık oynadıklarında karşısında teknik herif olduğunda folloşa döndü ne anlatıyorsunuz. Sallai donunda sallar elemanı boşuna sallai yerine hayali kurmayın.
Daha çok yolu var elemanın

Lemina gidip fofana ya da sarr

Camavinga gelirse saraya bay bay

Mayıs ayında Schalke istemiş kendisini haberlere göre reis.Golcü 1 Kaan Ayhan tek başına bu mevkileri oynayabilir 😃
images
Bunu bende yazmıştım yolcudue abbas diye o dönem takip eden varsa görmüştüe. Şalke istiyor kendi de taraftara kırgınmış eleştirilerden dolayı beyfendl üzülmüş. Hoca kalmasını istedi sonra doğru ama ben hala gitme potansiyeli var diyorum

Anladigim kadariyla lemina’nin menajerine eger olur da son günlerde bir firsat cikarsa lemina’nin magdur olmayacagi sekilde ayriligi gündeme gelebilir demistir yönetim

Menajerlerden fofana,sarr,koopmeiners ve rios gibi öneriler geliyordur ama bu oyuncular icin lemina’yi göndermeye deger mi bunun tartismasi vardir

Camavinga olursa onun icin deger mesela

Anladigim kadariyla lemina’nin menajerine eger olur da son günlerde bir firsat cikarsa lemina’nin magdur olmayacagi sekilde ayriligi gündeme gelebilir demistir yönetim

Menajerlerden fofana,sarr,koopmeiners ve rios gibi öneriler geliyordur ama bu oyuncular icin lemina’yi göndermeye deger mi bunun tartismasi vardir

Camavinga olursa onun icin deger mesela
Camavinga olursa sara gider bence

Ya da sallaiden çıkılır u 23 sagbek gelir

La şu hakanı alın işte verin sarayı başa baş saradan kurtulalım hem Hakan iyi topçu sorunu çözer Lemina stoper yedeği kalsın torreiradands çık fofana mı alıyon 8 mi alıyon ne alıyorsan al bitir

Camavingada sara ya da sallai olur ayrılan

Heleki u23 boşken sagbeke

Benim tahminime göre yusuf ve deniz’in geldigi senaryo da lemina ayrilirsa yerine orta saha gelir

Kalan genc yabanci kontenjani da sag beke kullaniriz

Singo ise tamamen stoper rotasyonunda yer alir lemina’nin ayriligindan sonra

Yani sanchez,singo,abdulkerim ve yusuf rotasyonu olur ki gayet yeterli bir rotasyon olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt