- 26 Kasım 2012
- 186.261
- 260.542
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum kanka bekliyoruz işte. Son 2 gün hareketli olur Avrupa da boşa düşecekler düşsün bi. Şimdilik yabancı gelmez 2 gün dahaOs nasi yapacagiz
Bunu bende yazmıştım yolcudue abbas diye o dönem takip eden varsa görmüştüe. Şalke istiyor kendi de taraftara kırgınmış eleştirilerden dolayı beyfendl üzülmüş. Hoca kalmasını istedi sonra doğru ama ben hala gitme potansiyeli var diyorumMayıs ayında Schalke istemiş kendisini haberlere göre reis.Golcü 1 Kaan Ayhan tek başına bu mevkileri oynayabilir
![]()
Sali günü oldu oldu. Ondan sonra transfer lazim degil zatenBilmiyorum kanka bekliyoruz işte. Son 2 gün hareketli olur Avrupa da boşa düşecekler düşsün bi. Şimdilik yabancı gelmez 2 gün daha
Sanırım Deniz Gül geliyor. Tahminim bonservisi 9-10+ bonus olacak.
Camavinga olursa sara gider benceAnladigim kadariyla lemina’nin menajerine eger olur da son günlerde bir firsat cikarsa lemina’nin magdur olmayacagi sekilde ayriligi gündeme gelebilir demistir yönetim
Menajerlerden fofana,sarr,koopmeiners ve rios gibi öneriler geliyordur ama bu oyuncular icin lemina’yi göndermeye deger mi bunun tartismasi vardir
Camavinga olursa onun icin deger mesela