- 13 Ekim 2014
- 109.693
- 59.039
- 4.708
Cok merak ettim os olursa kim olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayıs ayında Schalke istemiş kendisini haberlere göre reis.Golcü 1 Kaan Ayhan tek başına bu mevkileri oynayabilir
![]()
Sane de gidebilir. Hoca da tutmuyor onu iki senedirCamavingada sara ya da sallai olur ayrılan
Heleki u23 boşken sagbeke
ne singosu ne stoperi hoca allah aşkına yavBenim tahminime göre yusuf ve deniz’in geldigi senaryo da lemina ayrilirsa yerine orta saha gelir
Kalan genc yabanci kontenjani da sag beke kullaniriz
Singo ise tamamen stoper rotasyonunda yer alir lemina’nin ayriligindan sonra
Yani sanchez,singo,abdulkerim ve yusuf rotasyonu olur ki gayet yeterli bir rotasyon olur
ne singosu ne stoperi hoca allah aşkına yav
Yasaklanmis fark etmedim oysa severdim keliYasaklanmisti galiba bu arada yav, basina is alma![]()
Ya da kardeşini biz alalım potansiyelli çocukKaani Schalkeye belese yollayacaktin. Kardesi ile oynama firsati olurdu. Kardesler ilk 11 de yan yana oynama firsati nadir bulur
Sanırım Deniz Gül geliyor. Tahminim bonservisi 9-10+ bonus olacak.
%100. Sıfır katkı, bolca maaş. Ne işe yaradıkları belirsizGS mizin selameti için Alman çetesi bu takımdan def edilmelidir.
Kendisi korkağın teki.Milli Takım'da oynarken bile ıslıkladılar.Faule yakın oyunu sevmiyo.Hollanda Ligi tam olarak O'na göre..Porto iyi iş yaptı
Bu herif denizden her türlü iyidir. Yabancı sınırının türk klüplerine herhangi bir faydası yok
stoperken sahada rakip olmasa bile her an gol yiyebiliriz öyle bomba 1 adamBaska yer bulamadim hocam napalim sag beke koyuyorsun patliyor,yedek oturtsan diger oyuncular kazan kaldiriyor ayni maasi bizde isteriz diye
O maasi veren baska kulup de cikmaz
En azindan monaco da oldugu gibi stoper de kullanalim
evet can abi zoruna mı gittiGakpo citye mi ???