Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.757
- 10.939
- 2.168
Sol stoper olayını net çözer, Villareal deki Veiga dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Spurs te, Manchester gibi ciddi bir bunalım yaşıyor, yoklamak lazım.Direkt alırım Azizfield
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol stoper olayını net çözer, Villareal deki Veiga dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Spurs te, Manchester gibi ciddi bir bunalım yaşıyor, yoklamak lazım.Direkt alırım Azizfield
https://www.gscimbom.com.tr/threads/yasak-olan-haber-kaynaklari.144954/post-17374947Burhan Can Terzi: "Bana şöyle bir bilgi geldi. Başkan Dursun Özbek ve yönetim; Yusuf haricinde 4 uçak daha hazır ediyor. 4 transfer anlamına gelmiyor. Bu uçaklar kimler için hazır tutuluyor; Camavinga, Fofana, gizli isim ve santrfor için. Hangisi olursa uçaklardan biri oyuncu için gidecek."
Yok camavingayi 2 aydir soyluyoYayını izliyordum dinledim ben de dümenden gündemdeki haberleri konuşup duruyorlar. Bi daha alacaklar içeri galiba hahaha
Kesinlikle. İşi duygusallıktan çıkarmak lazım. Takıma faydası yoksa vedalaşmak en iyisiSane den ziyade asıl sıkıntı sanki Barış da ben arka arkaya bu denli kötü Barış görmemiştim. Gönderilme durumu falan varsa tam güle güle deme vakti.
2 yedek kaldı diye hikaye yazdılar hemen salaklarZiyech' astınız, Zaha'yı gömdünüz Sane'yi yedirmeyiz size.
Hocam kulağı iyi haber verme şekli 0Burhana inanma burhansiz kalma demisler