Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cekin orta sahaya bi Camavinga da pic etmeyin su seneyi. Kimi gonderiyosaniz gonderin sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atam eleman gerçekten ndombele vol2. Keşke milana gitmeden ki hali olsa hemen gelsin deriz. Yüzü falan şişmiş böyle değildi.
Leminada ciddi bir sorun var, onun kadar oynasa yaşı daha genç vs makul olur.

Lemina ile neden böyle bir planlama yaptılar anlaması pek güç, ayrılacaksak başta bitmeliydi sanki

Olası Lemina ayrılığında zaten yedek opsiyonumuz olmayan stoper bolgesi tamamiyle 0lanmış olacak. Yusuf geldi diyelim, tek stoper hamlemiz olacak. Ürkütüyor açıkçası. Keyfine kapatılabilecek bir pozisyon da değil. 3 kulvarda oynayacaksın.. Singo bir opsiyon görülüyor belki.. ne kadar güvenilir orası hocaya kalmış.

Arda Ünyay, Kaan vs. ziraat kupası dışında şans bulacağını düşünmüyorum

Olası Lemina ayrılığında zaten yedek opsiyonumuz olmayan stoper bolgesi tamamiyle 0lanmış olacak. Yusuf geldi diyelim, tek stoper hamlemiz olacak. Ürkütüyor açıkçası. Keyfine kapatılabilecek bir pozisyon da değil. 3 kulvarda oynayacaksın.. Singo bir opsiyon görülüyor belki.. ne kadar güvenilir orası hocaya kalmış.

Arda Ünyay, Kaan vs. ziraat kupası dışında şans bulacağını düşünmüyorum
Kaan'a bugunku pozlarindan dolayi yarin topla bavullari yallah diyesim var.

Picasso gel çiz bakalım çizebilir misin?

Su ligin logo badge i de yani.

En azindan sampiyon olan altin falan taksin bir cok yerde oldugu gibi. Guzel uygulama o begeniyirum.

Surat Kargoya da 300k euro karsiliginda +3 punto mu verdik ne yaptik.

Oglum haftaya da baris oynar mi la sol kanatta

Herif bostan korkuluğu oldu resmen

IMG_0289.webp

Sanirim yerliler icin

Şimdi acı bir şeyden bahsetmek istiyorum.
Ucl de Kopenhag maçı içerdeki bayern maçı Okan keramettini on numarada oynattı. Kimin yerine mertensin yerine. Mertens varsa keramettin zahanın yerine. Sonuç olarak keramettin hep oynadı. Ve o maçlarda patır kütür S..tık. Ne pozisyonlar harcadı keramettin çıkaçagımız gruptan çıkamadık. Okan’ın bu evlatçılığı bizi bitirdi. Saneyi de yiyecek. Israr olamasa batrakov falan oyuna da almayacak. Takıntılı bir durum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt