Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek soru işareti kendisi ve vuruşları biraz cılız. Zamanla biraz kuvvetlenirse daha iyi topçu olur
Şutları iyi normalde oğlanın yauv

İlk şutta yatıp çok iyi vurdu bence kaleci iyi çıkardı 2. Sinde top çok yüksekteydi o yüzden sert vuramamış olabilir

Birkaç maça anlarız

Nhaga oynatılmayacaksa kiralık verelim, deneyim kazansın. Yurt dışı ya da İstanbul’da kalması için Eyüpspor/Kasımpaşa gibi takımlar ideal olur.

Bu şekilde iki Ü23 kontenjanımız açılır. Real, PSG, Chelsea gibi takımlardan kaliteli genç oyuncular alabiliriz.

Şutları iyi normalde oğlanın yauv

İlk şutta yatıp çok iyi vurdu bence kaleci iyi çıkardı 2. Sinde top çok yüksekteydi o yüzden sert vuramamış olabilir

Birkaç maça anlarız
Videolarda da şutları cılız görünüyordu o yüzden dedim . Bacaklar biraz kalınlaşmadan zaten sert şut çıkaramaz fazla. Vücut yapısı ince ama tabi zamanla biraz kaslanır bence

Mevcut orta sahaların berbat durumda ama yine de yeni aldığın adamı sahaya süremiyorsun. Bi de senelik 3.5 mil euro maaşı var. Okan ve gerekirse yönetim sadece bunu açıklasın sezon sonuna kadar birşey demicem.

Dünkü maçta yerden oynamayı akıl eden 1.5 adam vardı. Sallai 1-2 kez denedi ve Göztepe afalladı. Batrakov girince işler değişti zaten, maçı çözen de o oldu. Diğer herkes dan dun dikiyordu topu, sinirden kafayı duvarlara vurursun.

Herseyi anlıyorum da bu her maçın 45 dakikasını neden çöpe atıyorsun hocam .
Alınacak oyuncuları da ona göre alalım 45 dakika oynuyoruz biz ona göre gel diyelim her maçın ilk yarısı kaos,kör dövüşü ,dan dun uzun toplar ..
Dün gol atamayacak takımdan 2 gol yedik bir panik var telaş topu oyuna sokmayı beceremiyoruz sürekli geri oynuyoruz
Topu oyuna sokmada ilkay kullanılamaz mıydı dün akşam örneğin
Bence malzeme var ama hocamız yemeği yapamıyor elinde kullanamadığı sane ilkay Lesley nhaga can armando eren ve singo var
Madem yabancı sınırı sıkıntı nhaga singo ve jakops dan çık sat kirala hep bir bahane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt