Atakan Uçar
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 561
- 435
- 608
Düne kadar takımda bi tane orta yapan adam yok, forvet nasıl gol atsın deniyorduOkanın taktik anlayışı sağdan soldan ortalayın belki Osimhen kafa ile gol atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düne kadar takımda bi tane orta yapan adam yok, forvet nasıl gol atsın deniyorduOkanın taktik anlayışı sağdan soldan ortalayın belki Osimhen kafa ile gol atar.
Bunlar clde denk gelseydi de içlerinden gecseydik.
Her seyi kenara biraktim ikinci "A" nin hikayesini merak ediyorum su anAllaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaah
Bunlar clde denk gelseydi de içlerinden gecseydik.
Bu adam bence yine bize gelmek istemiyor.İki ihtimale bak Galatasaraya gitmek aylarca tribunde oturmak nedir?Fofana için karar bugün verilecek. (La Gazzetta dello Sport)
Seçenekler:
Galatasaray’a gitmek.
Milan’da aylarca tribünde oturmak.
Rabbimin hikmetine sual olmazHer seyi kenara biraktim ikinci "A" nin hikayesini merak ediyorum su an
SüperYusuf inşallah hava toplarinda iyidir. Her ortada Sanchez ve Kerim kafa vurduruyor
Şunun bir de orta saha versiyonunu görsek
Monaca'daki gibi oynamak şartıyla kesinlikle Fofana.Rios mu daha çok iş çözer bizde fofana mı? Rios 8, fofana 6 oynuyor değil mi?
Benficalilar riosun satılmasına karşı
Ali Naci Küçük - ama mide bulandırırali nacının ulusal bir kanalda katıldığı spor programını izledim hatta adminlerde izlemeleli bu Adam alenen Galatasarayı karıştırmak isteyen birilerinin masası. Asla yasakçı bir zihniyete sahip değilim ama bu ali naci denen şeref yoksunu kesinlikle engellenmelidir.