Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maç neydi öyle ya Pele’nin YouTube’daki 140p maç videolarında oyuncular, her gelen topu hiç sağa sola bakmadan sadece uzaklaştırmak için kör dövüşü gibi kavga ederler ya, onu 2026 yılında oynamayı başardık, korkunçtu.
Son 20-25 dk bunu yaptılar ve rezillik

Iyi mücadele eden leminaydi bunlardan birini yapan hocam!

Stoper hattımız zaten sorunlu üstüne bi de bu önündekilerin avel olması çekilecek çile degil

Rios tam bir çöp. Bu herif copa amerikada 2-3 maç iyi oynadı diye piyasa yaptı Benficadan 3-4 maç izledim bir halt oynadığı yok sertlik yapıyo evet ama top kullanma becerisi falan zayıf söylendiği gibi 25-30mler verilecek bir oyuncu değil. Kiralık vs ihtimal varsa bir ihtimal olur da formda bir Lemina çok daha iyi topçu Riosdan. Leminadan çıkılacaksa alınacak oyuncu Camavinha-Khepren Thuram ayarında vs olmalı.
Bravo rts.

Son 20 dk bunu yaptılar ve rezillik

Iyi mücadele eden leminaydi bunlardan birini yapan hocam!

Stoper hattımız zaten sorunlu üstüne bi de bu önündekilerin avel olması çekilecek çile degil

Panik halinde yangına odun atıyor bizimkiler, jankatta bu yüzden afalladı. Bi şu topu durdurayım, sete yerleşelim oyunu soğutalım diyen yok hepsi kitle histerisine yakalanmış gibiydi, 400 milyonluk takıma hiç yakışmıyor bu.

18r alıp patır patır sıçan ve elden çıkarmak için can attıkları oyuncuya neyine 35+ bekliyorlarmış.
12-15 arası bir şey maximum bedeli olmalı. Gelmiş 27 yaşına ilk avrupa tecrübesinde sıçmış

Panik halinde yangına odun atıyor bizimkiler, jankatta bu yüzden afalladı. Bi şu topu durdurayım, sete yerleşelim oyunu soğutalım diyen yok hepsi kitle histerisine yakalanmış gibiydi, 400 milyonluk takıma hiç yakışmıyor bu.
Ne bekleri ne ortasahası top sürebilecek, oyunu soğutup tempoyu düşürebilecek kalibrede değil takımın. Üstüne çalışmayıp pas ezberi de yapmıyorsun. Panik anında dan dun vurmaktan başka yolun kalmıyor.

Teknik heyet burda problem 1

Bi de sanırım oyuncu bazlı sorun da var

Yani atıyorum selcuk inan gibi topla dönüp faul alacak ve oyunu soğutacak ortasaha yok

Daha da ileri gideyim sana.Semih Kaya savunma arkasina atilan toplarda topla rakip arasına girip ya faul alırdı ya da auta gitmesine neden olurdu topun ilk zamanlarında

Burda bekler bire bir mücadelede zayif kanatlardan akın olunca

ben temmuzun başından beri tutuluyorum sergio.
Araba pert ettim, 15 gün önce de ayak parmağımı tam eklemin dibinden kırdım.

Bi oku üfle beni üzerimden lanet gitmiyor.
Hocam cok gecmis olsun.uranusyen tutulma adı üstünde

Hani beklenmedik oluyo malesef

Kaza ameliyat bi anda

iyi etki alırsan aşk itirafı ve sevgili durumları yeni iş imkanı oluyo Ne bileyim çocuğun oluyo vs

Herifler riosu bir yere saplayıp puertayı almak istiyorlar. Bir sene sonunda kiralik bile olsa defedelim gitsin dedikleri adam bizi uçuracak he. Gulelim.

Fofana ve Rios arasinda tercih yapacak olsam bende Rios diyebilirim ancak sartlar ve yonetimimiz saolsun kalan zaman dusunuldugunde Fofana daha olasi gozukuyor.Benim Fofanada soru isaretim gelmek istedigini dusunmuyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt