- 16 Haziran 2010
- 207.602
- 161.098
- 6.838
Coktan yasakliyakup cinar ne zaman yasaklancak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Coktan yasakliyakup cinar ne zaman yasaklancak
bilmiyodum paylaşmam bir daha
Evet Leao transferinden ogrendikTier 2ymis bu herif
Ekli dosyayı görüntüle 333755
usta bende bilmiyorum da su anki duruma bakarsak sarr>fofana derim, sarr olmuyorsa fofana gelsin, denemeye deger kiralik, monaco yillari müthisdiFofana ne durumda cidden bilmiyorum da Monaco’daki hali olsa ilk isteyeceğim adam olurdu.
Komple orta saha ve şu an düşününce benzer profilde diyebileceğim birisi de yok, Camavinga falan daha mobil.
Juventus almis onu son haberlere bakarsak.usta bende bilmiyorum da su anki duruma bakarsak sarr>fofana derim, sarr olmuyorsa fofana gelsin, denemeye deger kiralik, monaco yillari müthisdi
Bu uyuyor aslında serbest kalma maddesi 18m diyorlarOrta saha isimleri gectigine gore bizimkiler onceden istemedigi orta saha transferini simdi ciddi ciddi dusunuyorlar demek.
U23 istiyor hoca ama en ucuzu 35 milyon euro diyordu dun mactan sonra. Eger Lemina'nin kalmasini istiyorsa mecbur 35 verecekler yoksa yastan oturu Lemina zaten gonderilmesi gerekiyor, ismi gecen Fofana olsun Rios gibi isimleri alamayiz yoksa yastan dolayi.
Lemina'yı gönderip Fofana'yı almak büyük risk. Lemina'yı kadroda tutalım. Evet orta sahada biraz şişkinlik olacak ama Fofana eğer tutmazsa yanarız. O yüzden Lemina'yı hem sağ stoper yedeği olarak hem de Fofana'nın turmayacağı olası bir senaryoya karşın takımda tutarak alalım alacaksak.Fofana ne durumda cidden bilmiyorum da Monaco’daki hali olsa ilk isteyeceğim adam olurdu.
Komple orta saha ve şu an düşününce benzer profilde diyebileceğim birisi de yok, Camavinga falan daha mobil.
Fofana ne durumda cidden bilmiyorum da Monaco’daki hali olsa ilk isteyeceğim adam olurdu.
Nasil oyuncu? Yani direkt oynar mi? Hoca direkt oynayacak oyuncu istiyor zaten 35 milyon euro demesi ondan.Bu uyuyor aslında serbest kalma maddesi 18m diyorlar
Alın hemen
Lemina basaksehir muhabbeti mi olacak o zaman acaba gercekten O23 ortasaha durumunda?Orta saha isimleri gectigine gore bizimkiler onceden istemedigi orta saha transferini simdi ciddi ciddi dusunuyorlar demek.
U23 istiyor hoca ama en ucuzu 35 milyon euro diyordu dun mactan sonra. Eger Lemina'nin kalmasini istiyorsa mecbur 35 verecekler yoksa yastan oturu Lemina zaten gonderilmesi gerekiyor, ismi gecen Fofana olsun Rios gibi isimleri alamayiz yoksa yastan dolayi.