Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.500
- 14.818
- 1.498
Yok o tamamen gözden düşmüş aşırı bitik durumdaydı ndombele 2-3 takım gezmişti yanılmıyorsam bizden öncede yaNdombele de biraz anımsatıyır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o tamamen gözden düşmüş aşırı bitik durumdaydı ndombele 2-3 takım gezmişti yanılmıyorsam bizden öncede yaNdombele de biraz anımsatıyır
Zaten o kontenjana giren dava açsa haklı çıkar saçma sapan bir kuralbu arada bu ziraate yazma olayı da saçma değil mi yav ilk grup maçları ocakta zaten devre arası transfer dönemi geliyor o zaman dek
Halil d oğlu mu
Aslında bu imza töreni Fener ve Bjk gibi sıradan takımların işi bana göre. Biz bu durumlara alışığız bir gün sevindik bitti. Muhtemelen transfer sezonu bitince tüm transferler bir arada toplu bir imza töreni olur basın toplantısı havasında. Numara konusuna katılıyorum.Rahatsiz oldugum bir konuyu dile getirmek istiyorum Rafael Leao gibi bir oyuncuyu getiriyorsun ama stadda imza toreni duzenlemiyorsun.Mac sonu siradan bir sekilde sahaya cikariyorsun.Oyuncuyu sadece saha ici degil saha disinda ozel kilman gerekir.Ayrica 27 numara ne alaka su oyunculara hic kimse icin degilse taraftar icin dogru numaralar verilmesi lazim.9,10,11,7,17 gibi numaralar olmali.
Hic katilmiyorum renkdas.Getirdigin oyuncu ozelse yaparsin.Simdi soyle ornek veriyim Barcelona Real Madrid Milan gibi takimlarda daha once yaptiAslında bu imza töreni Fener ve Bjk gibi sıradan takımların işi bana göre. Biz bu durumlara alışığız bir gün sevindik bitti. Muhtemelen transfer sezonu bitince tüm transferler bir arada toplu bir imza töreni olur basın toplantısı havasında. Numara konusuna katılıyorum.
Tam tersi dursun onay vermiyor deniyorduLeao transferinden önce her yerde Leao Dursun Özbek’in hayali olduğu söyleniyordu.
Aynısı Bruno için de söylendi hep..
1 tane değil mişimdi bizim 2 tane 23 yaş altı hakkımız mi kaldi?