Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batrakov+Leao çok önemli eklemeler.

Batrakov özelinde, dün elbette bir çıkarım yapmamak gerekir maçın 3-1' gelmesinde katkısı var ancak oyun sonrasında kaosa döndü.

Takımda topu en iyi yönlendirebilen isim olacak gibi duruyor, gelişmesi, katkı vermesi dileği ile

haydaaaa işte buna içilir

who-is-this.gif

Ahmeturuzx mi

Y.Akçiçek'e gelince FB'de oynadığı dönem nasıl böyle bir potansiyeli kaçırırız diye çok iç çekmiştim. Boyuna göre hızı hiç fena değil. Ayakları iyi ve agresyonu da yeterli düzeydeydi. Ozan Kabak'ın çıktığı döneme göre çok daha fazlasını vadediyordu.

Ancak Arabistan performansına göz gezdirdiğimde hayal kırıklığı oldu benim için. Al Hilal'ın stoper hattı 35'lik Koulibaly, Tambakti, Lajami ve Yusuf'tan oluşuyor. Yusuf şu rotasyonda formayı net alamamış. Hadi Koulibaliy neyse de diğer iki isimden net olarak önde olmasını beklerdim. Şimdi de yabancı sınırı için gönderiliyor deniyor da Al Hilal zaten yerine yine yabancı stoper bakıyor.

Danois icin 22,5+5 milyon + Nhaga kiralik önerelim. Olmadi Nhaga icin adam gibi bir seviyede satin alma opsiyonu verelim..

ortasahaya artık şöyle kapı gibi bir adam istiyorum.

vieira gibi alan kaplasın hem pozisyon bilgisiyle hem fiziğiyle. yine yıldızlar karmalı ama defansif yönden sıkıntılı bir sezon görmek istemiyorum.

Rios gelirse sevinirim, burada muhtemelen 2 sene Melo etkisi yaratır.

Hatta ŞL deplasmanlarında direkt

-----Lemina
--Rios---Torreira

üçlüsü ile çıkıp önde Leao-Barış/Sane-Osimhen hattıyla kontra kovalamak çok iyi sonuç getirebilir.

400 milyon euro’luk takıma yapılan yatırımın boşa gitmemesi için son üç günde bir stoper bir ortasaha ve bir santrafor şart
Yani koca sezonun kaderi son üç güne kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt