Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 9.599
- 10.231
- 2.638
Burak Elmas’ın suçunu Gedson’a yüklemeyelimGedson rizesporun uçağında çay karıştırırken bitti. Boş iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Elmas’ın suçunu Gedson’a yüklemeyelimGedson rizesporun uçağında çay karıştırırken bitti. Boş iş
Olabilir... Biri gidecek de piyango kime vuracak onu bilmiyorum...Singo kiralık yollarız bence bu yıl
Burak Elmas’ın suçunu Gedson’a yüklemeyelim
torreiradan çıkıp gedson işi harika olur
Gedson o sezon alınsaydı çok iyi iş yapmış olurdu ama saftiriklik yaptı başkan...Yalan.
8-9 milyon euroya kardan 15-20 pay şeklinde bir anlaşma vardı.
3 m euro falan değildi.
Almamak mallıktı da kolpaya da gerek yok.
o zaman transferi kapattık.Sanmam sallai ilk 11 tor da öyle lemşna da hem orta saha hem defans yedeği olursa üçünden de kolay vazgeçemez hoca...
Fernando reges badou ndiaye schalke hazirlik maci gibi degisim olur orta sahadaDusunsene
Toreiradan cikip
Camawinga- Gedson - Batrakov yapiyormusuz : )
Okan’a sağlam taktık yardımcı lazım kaç senedir diyorum ben dizilim taktik çok kötü bizim. Mevki boşluğu çok oluyorTeknik heyet güclenmeli, scout ekibi degismeli. Scout ekibi de yanlis yönlendiriyor bence.
İkisi farklı tarz oyuncular. Toreyra kısa paslarda ve topu ayaktan çıkarma hızı olarak ligde rakibi yok. Ama uzun at desen atamaz, driblingi yok.Torreira Gedson'u top niyetine oynar. Ayaksız adamın teki Gedson Torreiradaki pasörlüğün yarısı yok
Ben yerli 1 2 oyuncu bekliyorum bir de u23 alacaklar yabancı kesinlikle ama kim... şu forvet çocuk iyi geldi bana... o olsa sevinirim... yerlilerden biri de hakan olursa ki olmaz çok iyi olur...o zaman transferi kapattık.
geçmiş zamanda oynardı. bu saatten sonra torreira hiç bir şey oynayamazTorreira Gedson'u top niyetine oynar. Ayaksız adamın teki Gedson Torreiradaki pasörlüğün yarısı yok