Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime Gedson bizde iyi iş yapabilir ama arkadaşın ciddi bi sıkıntısı var : Gittiği takım ya şampiyonluk yüzü görmüyor ya da küme düşüyor. 😄

bize en çok sıkıntı yaratan oyunculardan biri gedson.. torreira falan hikaye direkt gönder bu gelsin. italyada fiorentianada gitsin oulayi yedeği olsun.. orda sıkılıkla zam verirler.. gedsonun normal hali x3...

Torreira Gedson'u top niyetine oynar. Ayaksız adamın teki Gedson Torreiradaki pasörlüğün yarısı yok
İkisi farklı tarz oyuncular. Toreyra kısa paslarda ve topu ayaktan çıkarma hızı olarak ligde rakibi yok. Ama uzun at desen atamaz, driblingi yok.

Gedson da driblingci oyuncu. Kıyas kabul etmez. 2 sene önceki Toreyra ile çok iyi ikili olurlardı.

Toreyra severiz de şl için bacak boyundan dolayı adımları kısa kalıyor. Bize driblingci fuleli bi os lazım bkz Thuram. Örnek olsun diye yazıyorum alamayız tabi de.

o zaman transferi kapattık.
Ben yerli 1 2 oyuncu bekliyorum bir de u23 alacaklar yabancı kesinlikle ama kim... şu forvet çocuk iyi geldi bana... o olsa sevinirim... yerlilerden biri de hakan olursa ki olmaz çok iyi olur...

Kısaca hakan, yusuf, balotelli ye benzer isimli çocuk...

bize rakip yanından geçerken refaakat etmeyecek topçu lazım sadece torreirayı izleyelim bir çok pozisyonda böyle maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt