Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize rakip yanından geçerken refaakat etmeyecek topçu lazım sadece torreirayı izleyelim bir çok pozisyonda böyle maalesef
daha dk 30 üstelik burda yorgun bile değilsin ve 1-0 geridesin , ama rakibe basacak ne gücün ne kuvvetin var sonrada zam isterim diye ağlıyorsun her 6 ay da birDun bunun gibi birkac sekans oldu efkann bile yuruyerek gecmesi komikti
boteli iyi de 15'e falan gelse çok iyi olur tahminime göre kapıyı 20'den açarlar.Ben yerli 1 2 oyuncu bekliyorum bir de u23 alacaklar yabancı kesinlikle ama kim... şu forvet çocuk iyi geldi bana... o olsa sevinirim... yerlilerden biri de hakan olursa ki olmaz çok iyi olur...
Kısaca hakan, yusuf, balotelli ye benzer isimli çocuk...
kahve seven bir dost mu ağabeyGedson hususunda bosa heyecan yapmayin
Via eski bir dost
Bize beyin lazım beyin... defanstan topu çıkarabilecek soğukkanlı bir beyin lazım... bence çok yanlış düşünüyoruz camia olarak... bak dün de gördük saçma sapan hareketleri defanstan çıkarken... ileri saçma sapan uzun toplar yapmamızın sebebi oyuna yöne verecek gerektiğinde tempo düşürecek ya da iyi paslarıyla bir anda oyunun yönünü değiştirebilecek bir beyin lazım... bunu hem defansif hem ofansif melo adı ile örneklendirebiliriz...İkisi farklı tarz oyuncular. Toreyra kısa paslarda ve topu ayaktan çıkarma hızı olarak ligde rakibi yok. Ama uzun at desen atamaz, driblingi yok.
Gedson da driblingci oyuncu. Kıyas kabul etmez. 2 sene önceki Toreyra ile çok iyi ikili olurlardı.
Toreyra severiz de şl için bacak boyundan dolayı adımları kısa kalıyor. Bize driblingci fuleli bi os lazım bkz Thuram. Örnek olsun diye yazıyorum alamayız tabi de.
bize rakip yanından geçerken refaakat etmeyecek topçu lazım sadece torreirayı izleyelim bir çok pozisyonda böyle maalesef
Açıklayayım sebebini.Gedson o sezon alınsaydı çok iyi iş yapmış olurdu ama saftiriklik yaptı başkan...
Bu gece?Yarın gece uyumayın
Hala eksiğizTorrik gidip Gedson gelse okey miyiz
Camavinga zaten gelior diye düşündüm heisHala eksiğiz