Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.449
- 2.083
- 1.198
Lesley ughechukwu o fizik ile 6 numarayı çok iyi kapatması lazım ama şimdiye kadar ki görüntü hayal kırıklığı kapatsaydı çok önemli bir sorunu çözerdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmzayı atmış oyuncumuza çöp dediğin için raporladim!Sea rose imzayi atmadan önce söyleyim, herif cöp
Muhabberatin 30 serbest kalması var sanırım. Ama Chelsea satamazsin ben alcam seneye diyormuş keşke alabilsek.Biraz baktığımda kulüplerinde süre bulamayan, gönderilmeye hazır 6-8 no u23 orta saha oyuncuları Veermeren, Casado, Essugo, Magassa, Iroegbunam bunlar transferi çabuk bitebilecek oyuncular sanki. Bir de adı daha önce bizimle çıkan Mourabet geçen hafta 60 dakika oynarken bu hafta kadroda bile yokmuş acaba olabilir mi dedim ama sanmam 25-30 milyon euro isterler.
Manu Kone'ye mi sarktık acaba? (oyuncu çok pahalıysa lütfen hor görmeyin piyasayı bilmiyorum)
Yusuf TR yetişme.Bence Yusuf da gelirse Avrupa'ya yazamayız diye başka transfer yapmadan kapatır bizimkiler...
Deniz Gül zaten yazılacak...
Günay'ı 3. kaleci de olsa yazmamız lazım derler...
İlkay ve Kaan zaten yazmazsak olmaz, takımın abileri, hem yazmazsak sorun çıkar derler...
Yusuf da yazılır stoper yok yedek...
yabancılar hariç 5 kişi oldu bile...
10 yetişkin yabancıyla 15...
Batrakov'la 16...
Lesley de yeni transfer yazmamak olmaz, hop 17...
Nhaga ya kiralanır ya da Avrupa'ya yazılmadan takılır öyle...
Tamam 17'lik kontenjan doldu, yer kalmadı deriz...
50 milyon euro istiyorlardı normalde.Manu Kone'ye mi sarktık acaba? (oyuncu çok pahalıysa lütfen hor görmeyin piyasayı bilmiyorum)
Yusuf TR yetişme.
Aslında altyapı oyuncusu lazım. Ozan'ı çok kötü kaçırdılar. Sözleşmesi bitmiş, free statüdeydi. Yazık oldu. Erden Başkan olsaydı Ozan'ı ikna eder, boş kağıda imza attırırdı.4 kişilik TR yetişme kontenjanımız dolu... 5. birini yazacaksan 17 kişilik kısma sokman lazım...
TR yetişme 4 mü 8 değil mi? Gerci 4 alt yapı idi. Bu arada o iş basit Günay ve Kaan'ı yazmazsın CL listesine olur biter. Günay'ın zaten hala 1-1.5 ay sakatlığı yüzünden oynamama durumu var.4 kişilik TR yetişme kontenjanımız dolu... 5. birini yazacaksan 17 kişilik kısma sokman lazım...
Olur derken?
Hiç mi FM oynamadin üstad. 1 topçu hem TR hem alt yapı çıkışlı olursa 2 sine birden girebiliyor4 kişilik TR yetişme kontenjanımız dolu... 5. birini yazacaksan 17 kişilik kısma sokman lazım...
Şu M.Sarr'ı alın kardeşim. Etmeyin eylemeyin, geçen sezon 50 maçta görmediniz. Bu sezon sorun artarak devam ediyor. Orta sahan Allaha emanet.
Illa bi satasan cikiyor. Millet kavga etmeye yer ariyor iste.Şu kahvekonyak ı çok zorlamasak artık direkt burada bilgilendiriyor adam bizi ne güzel