Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nhaganin Coruma kiralanmasini hayal etmek

bilemedim

Yine kahvekonyak bildi
Ciddi ciddi. Net olarak 10m ve yarin gelecek dedi. Demirovicede gelmeyecek dedi herkes onu yazarken, Leao zu Villa kaosundada emin ve net bize gelecek dedi. Bu kadar tutan tesaduf degil ki 2/3 baskalari aksini derken ve 1/3 kimse bu kadar net dememisken.

Tutmayanlarda artik Dursun kendisi söylese bike tutmayacaklardi diyelim, böyle tuhaf adam iste.

oo deniz bitmis fabrizioya göre, görmemistim

porto taraftari pek üzülmemis gibi

Kontenjan acmak ugruna bir tane dahi yabanci göndermedik cidden skandal. Eskileri göndermeyip sonra yabanci kural diye agla. Senin neyine iki yabanci sag bek? Senin neyine artik sirf stoper oyniyabilecek leminaya kontrat sunmak? Lesley ile bos bir doldurmak? Nhaga oynatmayip ama takimda tutmak?

bizim muhabirlerin deniz kesin olmayacak, boteli geliyor demesinden saatler sonra güya deniz ile anlasma saglamamiz düsündürücü

2 forvetle sezon bitmez. Eger u23 kontenjan baska yere kullanilmayacaksa boteli de mutlaka alinmali. O cocuk cok fena birsey olacak. Kacirmayiz umarim

Şu şekil kolpalar lazım.

IMG_20260831_065307.webp

Yedek forvete deniz beni mutlu eder elimizde Batrakov nhaga deniz gibi gençlerin sayısı artmalı geleceğimiz adına heyecan verir

Kontenjan acmak ugruna bir tane dahi yabanci göndermedik cidden skandal. Eskileri göndermeyip sonra yabanci kural diye agla. Senin neyine iki yabanci sag bek? Senin neyine artik sirf stoper oyniyabilecek leminaya kontrat sunmak? Lesley ile bos bir doldurmak? Nhaga oynatmayip ama takimda tutmak?
Ne vereceği belli olmayan transfer uğruna neden sağlam mevkilerimizi bozalım. Kimi gönderirsek şuan hata olur lemina ve torreira yı bile

Ugocukwu yerine daha sağlam topçu almamız lazımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt