Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.494
- 14.817
- 1.498
Ulan çok zorda şu camavinga olursa ülke birbirine karışır kuşlar sinirden birbirini öper 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koc gsdekahvezoktay 3.ali cabbar vakasından bahsetmiş. kim olabilir bu?
31 yaşında topuk kırığı yaşayıp, 32 yaşında da çapraz koparıp futbola profesyonel olarak geri dönüp 40a kadar futbol oynayan oyuncu örnekleri varsa bilgi havuzumu geliştirmek isterim.Bunun sorumlusu kendisinden baskasi degil. Profesyonel yasasaydi abartmiyorum 40'a kadar alicisi olurdu.
Sn V. Duran için ihraç işlemlerini başlatalım. @ModeratörDronelarla Camavinga yazıldığı söyleniyor. @Ahmet V. Duran ın yalancısıyım.
Ya patlamalı kahkaha attım yaBurada iddia ediyorum noname birini gidip DB de 27m değer gösterip Galatasaray ilgileniyor diye haber sıksam almalıyız ben Honduras ligini geceleri izliyorum diyen çıkar
Kendisi bizim üçüncü golcümüz, ana iki golcümüz sakatlandılar ve Gül süre buluyor, ama bu şansı değerlendirdiğini söyleyemem.
Kötü değil, varını yoğunu ortaya koyduğu görülüyor, tavırları iyi görünüyor ve hızı da var, top kontrolü fena değil ve potensiyali var, ama bence öldürücü bir golcü değil ve asla da olmayacak.
Umarım yanılırım ama, biraz fazla çekingen, belki de gereğinden fazla heyecanlı... Belki milli takım için farklı şeyler yapabilir ama yine de şüpheliyim.
Regen Halil Dervişoğlu almışız. Eyvahbir portolunun gül ne kadar iyi sorusuna cevabı, sayısız like almış diğer portolulardan da
Yerli olarak çok fazla gömülüyor çocuk. Fiziği bizim lig için fazlasıyla iyi. MT maçlarında da bizim yerli forvetlere göre ilk dokunuşu filan iyiydi.bir portolunun gül ne kadar iyi sorusuna cevabı, sayısız like almış diğer portolulardan da
25. Londra'ya görüşmelere gitmiştiHugo Larsson a kaç istiyordu frankurt? Geçen haberi vardı sanki
bize yaramaz. ugoçukvunun kankasıymışNasıl topçu ağabey