Ahmet Emre Durgut
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2019
- 2.266
- 1.741
- 698
Kahve Koynak Ali Cabbar 3 loading gibi bir şey demiş. Kim olabilir ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu niye paylaşmadınız barış iyi diye mi
Hiçbir şey anlatmıyor bana göre orası ayrı
YusufKahve Koynak Ali Cabbar 3 loading gibi bir şey demiş. Kim olabilir ki?
Vermeeren(istemislerdi diye hatirliyorum)Kahve Koynak Ali Cabbar 3 loading gibi bir şey demiş. Kim olabilir ki?
ben de onlara gönderme yaptım üstüne alınma, Barış Alper'in 1 numaralı fanıydım o siyah ekrandan sonra ben sildim onu futbolculuğu da umrumda değil, Galatasaray'ı düşünmeyen adamı yok üzülüyor yok çok yoruldu falan diye ben mi düşüneceğimorçun abi bana göre hiçbir şey anlatmıyor dedim ztn her şeyi şu saçma grafiklere göre değerlendiren arklara hitaben attım
sallıyor işte, tutmazsa yetişmedi ya da dursun özbek bütçe vermedi falan yazar bir isim sıkıpKahve Koynak Ali Cabbar 3 loading gibi bir şey demiş. Kim olabilir ki?
Aynen, kadrosunda faydalanmadigi birden fazla yabanci olan hoca yabanci siniri diye sitem etmeyecek. Sanki kulubun sinirsiz parasi var, her istedigi oyuncuyu alip tursusunu kuracak.Kontenjan acmak ugruna bir tane dahi yabanci göndermedik cidden skandal. Eskileri göndermeyip sonra yabanci kural diye agla. Senin neyine iki yabanci sag bek? Senin neyine artik sirf stoper oyniyabilecek leminaya kontrat sunmak? Lesley ile bos bir doldurmak? Nhaga oynatmayip ama takimda tutmak?
valla Aral'a iyi ki vermemiş hepimiz yanıldık,Alanyaspor'daki İbrahim daha iyi topçu Aral'danaral şimşir'i 12 milyonu yedek bir oyuncuya vermem diye transfer etmeyen dursun özbek deniz gül'e 12 milyon euro verdi![]()
![]()
Yusuf değildir. Yusuf imzayı attı diyordu zaten
Tamamen katiliyorum.basaksehir maci beklentim bu yonde (sane -batra-yunus)Work rate konusunda geriye gitmediği sürece Barış’ı kimse kesemez, ilk 3 maç çok kötü oynadı, çok da kötü başladı ama bundan ziyade asıl sorun mücadele seviyesinin azalması, formsuzlukla alakalı ve geçici olmasını umuyorum.
Osimhenle ikisinin aktif fiziksellik koyduğu her maçın favorisi biziz ligde, Avrupa ayrı bir konu.
Yine de Sane iki haftadır yedek kalıyorsa kötü oynadı diye, sonraki maçta Barış yedek kalmalı, Sane ve Yunus ile çıkılmalı.
Böyle mantıkmı var abi yedek forvetin yok 11 milyona deniz alıyorsun yazık günah oynatılmayacak çöpe atılan para olacak diyorsun Osimhen arkasına kim gelsin istiyorsun 30 milyona ponomeranko alsak oda yedek kulübesinde bekleyecek o mantıkla fazladan 19 milyonu çöpe atmış olacaksınYazik gunah giden paralara yav.. herifi zaten oynatmicaz.. ahmet kutucu gibi oyle yedekte kalip cureyecek.. cope atilmis paralar...
Şu anki olumsuz havanın sebebini bilmiyorum ama Porto’da 11 başladığı dönem övülüyordu, gol falan da attı zaten.Maliyetinden bağımsız Deniz'e o kadar soğuk bakmıyorum ben. Bitiriciliği iyi gibi görünmüyor ama birçok işi iyi yapabilen birisi. Bir şekilde katkı verecektir. Sırtı dönük oynamasını biliyor, top tutabiliyor, kafası çalışıyor. Öyle kazma boş bir isim değil Deniz, pivot özellikleriyle bir şekilde katkı alırız bu çocuktan.
Bunu niye paylaşmadınız barış iyi diye mi
Hiçbir şey anlatmıyor bana göre orası ayrı
Gedson?Kahve Koynak Ali Cabbar 3 loading gibi bir şey demiş. Kim olabilir ki?
10+1aral şimşir'i 12 milyonu yedek bir oyuncuya vermem diye transfer etmeyen dursun özbek deniz gül'e 12 milyon euro verdi![]()
![]()
Nitelik olarak böyleYusuf ve Deniz de geldikten sonra yerli rotasyonu:
1. Uğurcan
2. Günay
3. Jankat
4. Yusuf
5. Bardakçı
6. Eren
7. Kazımcan
8. Kaan
9. İlkay
10. Yunus
11. Barış
12. Deniz
Şeklinde olacak.
U23 de son bir hakkımız var ama orta saha için 3. Kontenjanı buraya harcamak iyi bir planlama olmaz.
Bence Sallai ile yolları ayırıp U23 bek alarak, orta saha yetişkin olmalı.