Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aral şimşir'i 12 milyonu yedek bir oyuncuya vermem diye transfer etmeyen dursun özbek deniz gül'e 12 milyon euro verdi :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Bu arada sap ile samanı karıştırmamak lazım.
Aral 24 yaşında patlama yapamamış bir herif.
Orada öyle bir transfer yapman gerekiyor ki atıyorum diao bunu demezlerdi. Net bir herif almayı tercih ettik doğrusu buydu.
Aral kendini gösterip göstermeyeceği mechul bir risk.
Diğeri de Türk milli takımının tek pivot santraforu. Bizde sadece osimhen olan yare alınan yedek.

Aral başar gibi kanat oyuncuları dünyada zibilyon tane basılıyor. Bunları doğru scoutlarasan 5 milyona bulursun zaten.

Maliyetinden bağımsız Deniz'e o kadar soğuk bakmıyorum ben. Bitiriciliği iyi gibi görünmüyor ama birçok işi iyi yapabilen birisi. Bir şekilde katkı verecektir. Sırtı dönük oynamasını biliyor, top tutabiliyor, kafası çalışıyor. Öyle kazma boş bir isim değil Deniz, pivot özellikleriyle bir şekilde katkı alırız bu çocuktan.
Geçen sezon çok yazdım, Deniz Gül diye, nihayet geldi, 3 forvet tamamlanıyor. Şimdi sıra 4 stoperde, Yusuf geliyor sanırım, bir de yabancı stoper tamam, orta sahada çok karıştı işler ama yavaş yavaş ta olsa hamleler akılcı, biraz gerildik ama sonu iyi bitecek gibi, hadi hayırlısı, aklımda birkaç isim var, eğer onlar gelirse Barcelona PSG maçlarına farklı gözle bakarım!!

Bu arada sap ile samanı karıştırmamak lazım.
Aral 24 yaşında patlama yapamamış bir herif.
Orada öyle bir transfer yapman gerekiyor ki atıyorum diao bunu demezlerdi. Net bir herif almayı tercih ettik doğrusu buydu.
Aral kendini gösterip göstermeyeceği mechul bir risk.
Diğeri de Türk milli takımının tek pivot santraforu. Bizde sadece osimhen olan yare alınan yedek.

Aral başar gibi kanat oyuncuları dünyada zibilyon tane basılıyor. Bunları doğru scoutlarasan 5 milyona bulursun zaten.
doğru scouting yapsan deniz gül'e 12 milyon euro vermezdin zaten. scouting yapabilseydin adamı 2 sene önce porto almadan önce 3-4 milyon euroya sen alabilirdin.

doğru scouting yapsan deniz gül'e 12 milyon euro vermezdin zaten. scouting yapabilseydin adamı 2 sene önce porto almadan önce 3-4 milyon euroya sen alabilirdin.
Bu dogru ama madalyonun obur yuzu de var.

Hoca oynatmiyor , portoda ne kadar oynadi etti takip etmedim hic ama bizde 3 4 tane beklenti olan yerli genc , para verdigin nhaga oynamiyor hic.

1788158322652.webp

Bunlar tam felcmis. 14+6 dalar

Oosterwolde, becao, carlos, talisca yollayacaklar.
Diouf+ fall yazilmaz.

Can ve hakani alamazlarsa ggler

Ekli dosyayı görüntüle 333879
Bunlar tam felcmis. 14+6 dalar

Oosterwolde, becao, carlos, talisca yollayacaklar.
Diouf+ fall yazilmaz.

Can ve hakani alamazlarsa ggler
Carlos parmaya gidiyordu en son gozume denk geldi dun.(Maasi girdi heralde fesihte)

Becao kakalarlar birine ligde

Oosterwoldenin patlamasi ve talisca inat etmesi islerini karistirdi. Amrabatida maasini (kacti hatirlamiyorum) cebine koyup yolladilar.

Singo'yu satıp Renato'yu kiralasak 2 u23 1 yetişkin kontenjanı açılıyor. İstediğin adamı al.
Singo'nun da Renato'nun da GS'a katkısı olmaz bu sene bence.
singo yine oynar katkı yapar da maaş ve bonservisinin çeyreği kadar falan

bu arada 33 teklif geldi ama 50 istiyoruz kendisi için ;D;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt