Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen salladık Singo'yu ŞL+kupada oynatın diye de... Bunlar gerçekten bunu mu yapmaya niyetlendi acaba?

Uğurcan
Jankat

Sallai(1) - Sanchez(2) - Yusuf - Jakobs(3)
Arda Okan - Singo(4) - Abdülkerim - Eren

Torreira(5) - Transfer(10+4 ?)
Lemina(6) - Sara(7)
Lesley(10+1) - Nhaga(10+2)

Sane(8) - Batrakov(10+3) - Leao(9)
Yunus - İlkay - Barış

Osimhen(10)
Deniz​
emegine saglik

Avrupa’da transfer bugün bitiyor. Kimse yerini doldurmadığı as oyuncusunu satmaz. Danois falan hayali kurmayın boşuna.

Gedson falan değerlendiriliyorsa bu yüzdendir muhtemelen oralarda dönem devam ediyor diye.

Sallai sağ bekte iyi performans verip en azından singo rezilliğini kapatmış oldu ama singoyu bekte çok beğeniyorum bize cok uygun olduğunu düşünüyorum.Hoca belliki sağ bekte onu oynatma riskini almak istemiyor o yüzden sallai oynatıyor ama ben arda okan alıp çok çok düşük ihtimal olan singonun 40 maç falan oynama riskini almak isterim ya.Deneyelim ne olacak en kötü arda okan oynar bir şekilde.Bende bir umut var boey gibi singo da bir anda böyle sakatlık işini bırakıp full oynayacak gibi geliyor.

Teklif yok adamlara salla göndersen singonun akıbeti belli değil 30 milyon verdiğimiz adamı desin edelim gönderelim mi yapıcak bişey yok işte 15-20 ye verirsen gider Singo
Sallai’yi gonderirisin Singo’ya yedek 23 yas alti bir sag bek kiralarsin. 30 milyon verdigin Singo’nun ilk 11 oynamasi lazim.

Singo gibi ayaksız ve pas oyununda 0 olan bi adamı 25-30 tane anadolu maçında bi halta yarayacağını düşünmek o kadar komik ki

Diğer tarafta da jakobs var bi de

Sallai bu takimda en "verimli" sag bek, Singo'yu severim ama suan Sallai formayi hakediyor. Bu adam gerekirse solbekte oynar, gerekirse sag acik'ta hatta cok zor durumda kalirsan forvet arkasi bile.

Kisaca hocanin joker oyuncusu zaten Sallai, su saatten sonra o da gidemez yani Singo once formayi kapacak ve saglikli kalabildigini gosterecek o zaman Sallai icin teklif varsa dusunursun. Suan o riski alacak durumumuz yok.
Sallai haric asker oyuncumuz yok , katiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt