Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kahvekonyak'ın Ali Cabbarları Yusuf, Leao ve Arda demek ki.
Onlara niye ali cabbar densin, hatta leao bile aslinda degil.

Abartilan bir sey, zahada yaristan galip geldin de oburlerinde fener yarista bile yokki... Leao da kulup binasi gezisi yaptilar poz icin. Rashfordda yaptiklari gibi. Sirf poz.

Bana vermeeren gibi geldi bir an ama olmayadabilir.

Yerliler kalite anlamında inanılmaz fark yaratıyor tutar tutmaz sürekli denemek lazım tuttuğu an büyük avantaj sağlıyor.

Uğurcan ve Jankat sayesinde +1 yabancıyı önde kullanabiliyoruz.

Onlara niye ali cabbar densin, hatta leao bile aslinda degil.

Abartilan bir sey, zahada yaristan galip geldin de oburlerinde fener yarista bile yokki...

Bana vermeeren gibi geldi bir an ama olmayadabilir.

Alt yapıları orada diye diyor bence ama saçma buluyorum o yaklaşımını bende.

Leao da yarış vardı ama adam gitmek istemeyince çekildiler mecburen. Zaha'da da benzer durum vardı ama daha geç karar vermişti sadece bu duruma Fener ile görüştü ilk.

Leao da ilk kontağı Sane'de olduğu gibi biz kurduk. Fener sonradan salça oldu ve ikisi de netti. Orada oynamayacağı konusunda en azından.

Sallai sağ bekte iyi performans verip en azından singo rezilliğini kapatmış oldu ama singoyu bekte çok beğeniyorum bize cok uygun olduğunu düşünüyorum.Hoca belliki sağ bekte onu oynatma riskini almak istemiyor o yüzden sallai oynatıyor ama ben arda okan alıp çok çok düşük ihtimal olan singonun 40 maç falan oynama riskini almak isterim ya.Deneyelim ne olacak en kötü arda okan oynar bir şekilde.Bende bir umut var boey gibi singo da bir anda böyle sakatlık işini bırakıp full oynayacak gibi geliyor.
Ben sağ bekliğini de pek beğenmiyorum. Üst düzey bir atlet olduğu için, kontra atak savunma ve bire bir fiziksel mücadelede rakibi eziyor, bu da hoşumuza gidiyor ama hücumda çok kısıtlı bir oyuncu ya. Ne bir ikili oyun yapsın, ne bir orta yapsın... Adam salt atletizm ile oynuyor, hiç futbol eğitimi almamış gibi. Jakobs ile Singo bu anlamda CL'de işe yarıyorlar ama özellikle ligde hücum katkıları son derece zayıf oyuncular bence.

Ndombele gelse; belki oynar prime dönemine döner, Arda Okan gelse; Tarık Çamdal oluyor

Kazımcan'ı verecekler bence.

Son maç oynamadı ve kadroda da yoktu ne hikmetse.

6+Kazımcan'a bitebilir yorumum.

Uğurcan / Günay / Jankat

Sallai - Davinson - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Lemina - Fenerli Velet* - Eren/Kazım

Torreira - Sara - Batrakov
Nhaga - Lesley
- İlkay

Sane - Osimhen - Leao
Yunus - Deniz Gül* - Barış
Bu rotasyonda yetersiz gördüğüm yer stoper rotasyonu. Singo asla stoper değil. Lemina orada iyi. Ama oraya 1 tane net isim iyi olurdu. u23 net stoper de sana gelmez bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt