Şafak Ericek
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 760
- 327
- 663
Yusuf kadro bildirimlerinde altyapıdan sayılmıyor diye biliyorum, çok küçük yaşta fener altyapısına geçmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf bizim altyapidan ifbnin altyapisina gecmisdi
Yusuf bizden gitme diye biliyorum abi
Yusuf un kökü bizden
TR'den yetişmeye her türlü sayılacak Kaan Ayhan yerine yazılabilir en azından.Yusuf kadro bildirimlerinde altyapıdan sayılmıyor diye biliyorum, çok küçük yaşta fener altyapısına geçmişti
Pas oyunu iyi degil ama ayaksiz da degil. Teknigi gayet iyi seviyede bir bek icin, ortalamanin uzerinde diyelim..Singo gibi ayaksız ve pas oyununda 0 olan bi adamı 25-30 tane anadolu maçında bi halta yarayacağını düşünmek o kadar komik ki
Diğer tarafta da jakobs var bi de
abi hucüm çıkışları da iyi ya hadi tamam iyi bir tekniği yok o yüzden öyle ayağa orta falan açamıyor da sallai'nin de yok öyle bir işi yani , daha dengeli sadece.Dkda falan ne toplar getirdi yani bizde olmasa bu ne bekmiş ya derdim dkdaki performansa göre.Burada çok beğenilen doue oynayacak diye mesela fildişi taraftarı ortalığı ayağa kaldırmıştı.Aynı boey gibi ondan da hucumda işte preste top kapmadan yararlanacaksın bir de topu gereken kişiye verecek baya katkı alırsın yaniBen sağ bekliğini de pek beğenmiyorum. Üst düzey bir atlet olduğu için, kontra atak savunma ve bire bir fiziksel mücadelede rakibi eziyor, bu da hoşumuza gidiyor ama hücumda çok kısıtlı bir oyuncu ya. Ne bir ikili oyun yapsın, ne bir orta yapsın... Adam salt atletizm ile oynuyor, hiç futbol eğitimi almamış gibi. Jakobs ile Singo bu anlamda CL'de işe yarıyorlar ama özellikle ligde hücum katkıları son derece zayıf oyuncular bence.
Hakanım dozu vermeBide sansa alvarez kiralik gelmiyor mu, yanar buralar
15-21 arası 36 ay aralıksız aynı kulüpte olması lazım. Burdan patlıyorYusuf kadro bildirimlerinde altyapıdan sayılmıyor diye biliyorum, çok küçük yaşta fener altyapısına geçmişti
Rotasyonda cuk olurArda Okan bizde olur mu?
Singo'yu hemen pakete sarıp yollayalım. Öyle çok parada istemiyoruz 30'a tamam.
Ereni verelimKazımcan'ı verecekler bence.
Son maç oynamadı ve kadroda da yoktu ne hikmetse.
6+Kazımcan'a bitebilir yorumum.
Singo'yu hemen pakete sarıp yollayalım. Öyle çok parada istemiyoruz 30'a tamam.
Zor.Arda Okan bizde olur mu?