Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.618
- 67.790
- 5.003
Ortasaha düşmanı okan hoca ve yönetim yine ortasaha almayacak herhalde. 2 sene önce taraftar leminayı zorla aldırmasa onu da almıyorlardı. Ortasahasız futbolun mucidi okan buruk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf gelirse üçlü sistemde kendini bulabilir. Tabi ki sezon içi üçlüye dönmek biraz riskli ama sonucu aldığın maçlarda son 10-15 dakika yavaş yavaş yapılabilir.zalewski heralde. sallai de çok hocanın tarzı onu istemiştir muhtemelen, zaha-ziyech-sane filan onun hiç tarzı değil. leao da değildir de herif kendi başına çok kaliteli olduğu için sıkıntı yaşamaz heralde.
singo zati normalde 3'lü kanat beki de herif fiziksel anomali olduğu için yılın 9 ayı yatsa bile angelino kadar göze batmıyor. ters tarafta da jacobs gibi kalas varken 4'lüde sallai'ye bile rakip olamıyor. 3'lü bi sisteme yedirilse stoper olarak da kanat bek olarak da daha iyi faydalanılabilir belki ama onun için de taktisyen lazım tabi.
Leao veya Batrakov ikikisinden birisi tutarsa ligi yine alabiliriz. Tek sıkıntı Avrupa
5+ Eyüp+ Kazımcan(geri alma opsiyonlu) maks teklifim olurdu.Arda Okan icin 7m yeterli
kime gitmişler heisYönetim hasta ziyaretine bile özel uçakla gidiyor
İzmir'e gidiyor orada yönetici kaza geçirmişti onu ziyarete sanırım.
Trafik kazası geçiren yöneticimiz Bora Bahçetepe’yi ziyarete İzmir e gidiyorlar Kavukçu’nun uçağıylakime gitmişler heis
adamın şahsi uçağı la. istediğini yapabilir sankiYönetim hasta ziyaretine bile özel uçakla gidiyor