Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.280
- 4.157
- 698
bu hastane ile göztepe kulüp binası yakın bu arada baya birbirine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye en kötü u23 orta sahayı alıyoruz ağabeyDeniz Gul
Yusuf Akcicek
+ en kotu U23 orta saha bekliyorum
SPL de 13 dakikadır güncellenmiyor havada uçaklarımız telsiz kapattıbu hastane ile göztepe kulüp binası yakın bu arada baya birbirine
buyur hava korsanları tarafından kaçırıldı yönetimimiz neyse gökler verdi gökler aldı yeni yönetim seçimi yapmamız lazım çok acil bugünSPL de 13 dakikadır güncellenmiyor havada uçaklarımız telsiz kapattı
Kutucudan kötü olmaz ama çöp olur.. anadoluya karışır muhtemelen ve bunun ana sorumlusu Okan Buruk olur.Deniz Gül transferi de hiç içime sinmiyor ya sonu Kutucu gibi olacağı o kadar belliki.
öyle zaten de bu sırık mırıktır inşallah kitlenen maçta atarız sahaya kafa mafa vurur kutucu gördüğüm en kötü topçu olabilir top sürme yok top kontrolü yok pas verme yok bi şut vardı bize gelince o da gittiDeniz Gül transferi de hiç içime sinmiyor ya sonu Kutucu gibi olacağı o kadar belliki.
Teşekkür ettim kardeşim-Deniz gul geldi 11 M na (10 + bonus ya da o civarda yazilanlara gore)
-Avrupa gogus spnsorumuz pasifik holding 7m5 m euro
-Corum hayati yalan cikan birini aldi forvete eski dortmundluymus
- ortasaha hamelemiz hala bilinmemekte.gardi Donua diye biriyle gorusuyormus auxerre den
-arda okan icin goztepeye 6 teklif etmisiz