Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.078
- 103.963
- 5.238
60 istediler camara için çelsidenLamine Camara falan almıyorsan bu saatten sonra Torreira'yı göndermek saçmalık olur. Gitmek istiyorsa devre arasını beklesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 istediler camara için çelsidenLamine Camara falan almıyorsan bu saatten sonra Torreira'yı göndermek saçmalık olur. Gitmek istiyorsa devre arasını beklesin.
deniz gül kötü bebe değil ama doğru kullanılması şart. golcü değil ama iyi 1 pivot santrafor. bence profil olarak doğru ama nasıl kullanılacağı önemli. 11 başlayacaksa kesin batrakov gibi yanında fazladan gole yakın 10 numarayla oynamalı mesela. yunus osimhen'in değişmez ekürisi olmalı. yunus-deniz aynı 11'de 9-10 oynamamalı. ha yunus olması gereken şekilde kanat başlarsa o zaman da faydalı olur deniz. daha iyisi 40 yerden bulunabilirdi ama işgörmez biri değil adını çıkarmayın bebenin. serdar dursun'un gol krallığına oynadığı ligde deniz'den de katkı alırız heralde zahmet olmazsa.
afrika kupası yazları oynanacak artık sorun yokkkyav mumkunse daha fazla afrikali almayalim takima.. hem afrika kupasindan dolayi hem gruplasmadan dolayi
50'ye kadar inmişler60 istediler camara için çelsiden
Akşama bombalari patlatiyoruz
Yarın akşama kadar bombalar patlar gibi duruyor, patlatamazsak biz patlayacağızAkşama bombalari patlatiyoruz

Efsanemiz fatih hocamızı soktugun hal icin raporladim. Cezani cekeceksin
Akşama bombalari patlatiyoruz
Yarın akşama kadar bombalar patlar gibi duruyor, patlatamazsak biz patlayacağız
O yüzden dedim ya Torreira'yı göndereceksen buna Mayıs Haziran gibi karar verirsin ona göre hamleni yaparsın. Transferin son günü olmaz. Zaman zaman düşüş yaşasa da hala en iyi orta sahamız olduğunu düşünüyorum.60 istediler camara için çelsiden
1'i 2'ye bağlayan gece transfer dönemi Avrupa'da bitiyor. 2'yi 3'e bağlayan gece de UEFA kadro bildirimiSl yarin aksam mi son carsamba mi
3 ağustos 01:00 yazıyordu bi yerdeSl yarin aksam mi son carsamba mi
Efsanemiz fatih hocamızı soktugun hal icin raporladim. Cezani cekeceksin