Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Puerta Sen Gulia da oynayan mücadeleci 10 numara değil mi yaw

bu cocuk porto'nun 2. santraforu degil miydi? porto'nun 2. santraforu olan adam bizde hayli hayli 2. santrafor olur.
Porto devre arası Terem Moffi'yi almıştı ama Deniz Gül onu kesti diye hatırlıyorum geçen senenin son 5 maçında da 3 gol 1 asist yapmıştı aslında. Lakin 3. forvet olarak görülüyordu sanki kendisi.

Yine havaya konuşuyoruz ama olsun.
Palace teklifi yine reddetmiş ve Sarr da iyice manyaklığa vurmuş.
Palace bir konuda haklı. Şimdi satsalar kimi alacaklar?
Git Sane + 30 öner. Adamlar mağdur da olmaz.

Yine havaya konuşuyoruz ama olsun.
Palace teklifi yine reddetmiş ve Sarr da iyice manyaklığa vurmuş.
Palace bir konuda haklı. Şimdi satsalar kimi alacaklar?
Git Sane + 30 öner. Adamlar mağdur da olmaz.
75m pound fiyat çektiler bugün Liverpool bunu duyunca şok olmuş

Deniz Gül'ün içinden Iorfa filan çıkmazsa 1.90 boyla illaki kafa golleri atar. Öyle yavaş da değil.
Bize 2 sene önce gelen Brezilyalı gibi olmasın yeter

Bu saatten sonra Deniz gece gelir. Yusuf olursa olur olmazsa Leipzig'den Fransa'ya gidemeyen çocuk alelacele getirilir bence. Onun dışında bir transfer beklemiyorum. Özellikle yüksek bonservis ücretli bir oyuncu falan hiç beklemeyin orta saha olacaksa bile takımının göndermek istediği hemen bitecek isimlerden olur. Camavinga, Danois gibi hayaller kurmamak lazım bu saatten sonra.

O adam zaten 5 üstü alıyordur ama zaten 75 milyon pound istemişler

Bonuslar ile net 2,9 milyon € aliyormus. Sane'de mac basi, sampiyonluk primi falan aciklanmadi. Sane isler iyi giderse bence rahat 13-14 arasi aliyordur. Yani biz Sane + 40 desek, o rakam vergi ile iki oyuncunun arasindaki maas farkina gider.

5,5 brüt vs 24-26 brüt ayni maasla oynamayi isterse.

2027'de yazın olacakmış... 2028'de bir kere daha olacakmış, onun ayı belli değil, ondan sonra 4 yılda 1 olacakmış Afrika Kupası...
Bundan emin miyiz?

Ben açıklamayı 2027 ve 2028’de iki kere olacak sonrasında 2028 sonrasında 4 senede bir yazın olacak gibi hatırlıyorum da mevzuyu.

ÖZEL HABER | Diego Carlos, Fenerbahçe’deki 7.4 Milyon Euro alacağından feragat etti. Başkan Aziz Yıldırım ile konuştuktan sonra alacaklarını istemedi ve kendisine teşekkür edip kulüpten ayrılma kararı aldı. Kendisi Parma ile anlaşmıştır.

(Talha Arslan / FB muhabiri)

🤣🤣
Inandik ya valla, ustune sampanyayla kutlamislar mi bu mutabakat ortamini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt