Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solstoper lazım, ortasaha da lazım. Hakan ile ortalamayı çözüp, solstoper u23 pek başka seçenekte kalmıyor gibi

Lesley Ugocuku hangi kafayla alındı arkadaş?
Emre utkucan transfermarktdan epl'de uzun zenci orta saha filtreledi muhtemelen oradan alıp getirdiler, başka bir açıklama bulamıyorum. Nhaga düzenli oynasa belki oluru var gibi ama bu arkadaş kesinlikle bir ışık vermiyor bence.

emir sato bize rum sokmaya çalışıyor. Eyy Anadolulu Kardeşim buna dur diyecek bir delikanlı yok mu

Sol stopere Yusuf'u alıyorsak yabancıya bu sezon gerek yok. Gelecek sezon olabilir.

Zaman kalmadı bu aralar bir şeyler olması lazım

harbiden bunlar yusuf alıp transferi kapayacak büyük ihtimalle.Şu paranın bol olduğu osimhenlerin,leaonun olduğu zamanlarda bile gidip ömer bayramla transferi kapattık işini yaşayacağız yav.Bu os ile cl-lig götürmeye çalışacağız
Yusufuda denizide alıp klübün daha fazla parasını çöpe atmasın bu hainler.
Bunlara dur diyecek bir Allahın kulu yokmu şu koca klüpte..
Singo,kaan,lemina,ardayı takımda tutyoraan almayın stoper falan iş bilmezler..Aynı şekidle orta saha.Almayın arkadaş defolun gidin şu klüpten.

şimdi gördüm kahvekonyak yine ban yemiş forumda vallaha bu adam günü birlikçi gibi geliyor foruma gidiyor banlanmakta rekor elinde olabilir

en az 3 transfer daha lazım takıma yusuf ve deniz geldiyse bile ngaha kiralık sallai'den çıkıp u23 sağ bek orta saha ve 3. bir forvet olabilirse olsun u23.

sol stoper alacaklarını sanmıyorum bundan sonra artık yusuf gelirse yusuf oynar mecbur. içime sinmeyen bir hamle ama yapacak bir şey yok

bu arada o u23 kontenjanı da osye kullanılmayacaksa 3lü stoperi yusufu ve denizi almak da aşırı büyük skandallar tamamen.Madem öyle botelli falan alsaydık yada zezeyi,bitshiabuyu alsaydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt