Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav osi varken ilk 11 hangi forvet olabilir ki? Osi yokken diye diyorsan oda okanin sucu olur elindeki tek forveti 11e koymazsa osinin yoklugunda
Yahu osi olmasın biz biteriz.
Yok barış oynamış yok deniz oynamış ne farkeder.
hala denzi rakip alsaymış yönetime ne denirmiş diye klişe söylemler var.Biz kime ne anlatıyıoruz.Bu yönetim ağzıma sçsa yeridir..Öyle dünyada bi haber taraftarlarımız var.hala şu utanmazları savunma derdindeler..

Deniz gülü ne zaman gelecekmiş? Süper yıldızımızı, karşılamaya gidecem.

Bu ne saatte bir sayfa akmıyor, transferin son günü bide. Futbol tarihi böyle berbat bir dönem görmemiştir: Acaba nerdeyse tüm haber kaynaklarının yasak olması mı sebep forumun bu haline. yaz transfer döneminin son günü bide kesin transfer yapacaz ve fırsat ta kovalicaz diye bir açıklama ortadayken (kendi yetkililerimiz tarafından) hayret verici bir olay yahu. Hayır forumda yeni de değilim 17 sene oldu.

şunu unutmayın ama türkiyeye yedek olacağı garanti hangi kaliteli santrafor getirebilirsiniz ki

bu maalesef osimhen varken hep yaşanacak bir durum

ben deniz niye geldi diye eleştirmem oyuncu olarak ama yerli operasyonunun bir planla yapılmadığı çok açık

deniz olmasa da en fazla deniz ayarında yabancı şuna olur mutlak yedekliğe

Şanslarını deniyorlar

şimdi gördüm kahvekonyak yine ban yemiş forumda vallaha bu adam günü birlikçi gibi geliyor foruma gidiyor banlanmakta rekor elinde olabilir
Adam kendini tutamiyor cunku. Ama sunu da es gecmemek gerek. Forumda birkac kisi var, adama durmadan ama durmadan satasiyorlar. Sanki adam gelse de kavga etsek diye bekliyorlar. Igrenc bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt