- 18 Mayıs 2011
- 23.754
- 13.039
- 1.998
Lyon bir bk almasın bu saatten sonra bir zahmet...Fofana - Lyon transferinde son aşamada bazı pürüzler çıktı; anlaşma henüz tamamlanmadı. Sorunları çözmek için görüşmeler devam ediyor. (Di Marzio)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lyon bir bk almasın bu saatten sonra bir zahmet...Fofana - Lyon transferinde son aşamada bazı pürüzler çıktı; anlaşma henüz tamamlanmadı. Sorunları çözmek için görüşmeler devam ediyor. (Di Marzio)
Gaza gelmiş Beşiktaş 3 yerIyi iyi, fenere karsi gaza gelecekler
Bir işe girişip iflas etmişti galibaYazın Brezilya milli takımında Rapinha ile ilgili bir sorunları var mı demişlerdi ne demişlerdi ya? Paralarını mı çaldırmıştı ne olmuştu... Başka oyuncuyla da karıştırıyor olabilirim...
Acur alabilir
Ne olursa fark etmeznasıl bir orta saha arıyoruz
pres oyunumuza yatkın rakiple temaslı oynayan mı
yoksa alıp dönebilecek, topla gidebilecek bir adam mı
Bahanesini de sundu ama. U23 hakkimiz kaldi ama iyi u23 almak cok zor 30-35 istiyorlar diyeOkan hoca açıkça belirtti ki U23 için tek hakkımız kaldı. Değerlendirmeyecek olsak bunu söylemezdi. Ben Deniz dışında bir yabancı ve bir yerli transferi bekliyorum.
22 teklif edersen sana 60 derler. Bi akilli biziz ya
Aynisi kesin canda da oldu. Adamlar belki 35-40 birakacaklardi bizim sivri zekalilar 3+20 falan teklif etmislerdir aracinin aracisiyla
Adamların transfer yapmasını bekliyoruzYusuf nerede lan? Haber yok mu?
Rezil bi dönemDeniz+Yusuf+Leao+Ugucuku+Batrakov
İle dönemi bitiriyoruz
ben daha çok topla gidebilen birini istiyorumNe olursa fark etmez