Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben daha çok topla gidebilen birini istiyorum
orta sahamız al ver dışında hücumla alakasız
bir tane top kullanabilen adam hücumu çok yükseltir gibi geliyor
Aynı şekilde dikine dripling işini bende istiyorum özellikle rakip yüklendiği maçlarda oradan topu çıkarabilirsen direk Leao-Osimhen demek skor demek.

Anlıo gibi sanki ya

1788208577610.webp

Sağ beklerden biriyle yolları ayırırsak orta saha için son çare makul fiyatlı bir Aursnes ihtimaline ne dersiniz sakatlığı falan yoksa? Benfica oynatmıyor gördüğüm kadarıyla... Sağ bekte de oynayabiliyor mecbur kalırsak...

Yusuf yattı mı hay anasını avradini gelmisini gecmisini geleceğini ölüsünü dirisini yan yatanini dik tutanini yav

ben daha çok topla gidebilen birini istiyorum
orta sahamız al ver dışında hücumla alakasız
bir tane top kullanabilen adam hücumu çok yükseltir gibi geliyor
Topla giden adam nereye kadar gidebilecek? Pas veremedikten sonra.1 adam geçer hadi 2 adam geçsin? Kaç dk dayanacak ona...

Bugün ki maçlardan sonra tekrar görmüş olduk ki anadolu takımlarına karşı orta sahada kuvvetli olmak çok önemli. Forvet kanat ne kadar iyi olursa olsun orta saha düştü mü anadolu takımlarının puan alma şansı oluyor. Ama biz inatla orta sahada güçlenmek istemiyoruz...

Camavingayı mourinho bize verdirtmez mümkün değil adamın gururunu sevip attık kenarıya 😂

Sağ beklerden biriyle yolları ayırırsak orta saha için son çare makul fiyatlı bir Aursnes ihtimaline ne dersiniz sakatlığı falan yoksa? Benfica oynatmıyor gördüğüm kadarıyla... Sağ bekte de oynayabiliyor mecbur kalırsak...
Singo stoper olmuyor sağ bek sakatlık riski.

kendisinden çıkmak lazımdı ama gitmek istemedi haberlerini okumuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt