Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.876
- 41.647
- 3.413
Niya bukadar hard girdin rtṣ?Sıfatına soktuğum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niya bukadar hard girdin rtṣ?Sıfatına soktuğum
Aynı şekilde dikine dripling işini bende istiyorum özellikle rakip yüklendiği maçlarda oradan topu çıkarabilirsen direk Leao-Osimhen demek skor demek.ben daha çok topla gidebilen birini istiyorum
orta sahamız al ver dışında hücumla alakasız
bir tane top kullanabilen adam hücumu çok yükseltir gibi geliyor
Bu sene aralik ṣubati görecekler gibiEyvah eyvah Beşiktaş aldı başını gidiyor
Deniz+Yusuf+Leao+Ugucuku+Batrakov
İle dönemi bitiriyoruz
Topla giden adam nereye kadar gidebilecek? Pas veremedikten sonra.1 adam geçer hadi 2 adam geçsin? Kaç dk dayanacak ona...ben daha çok topla gidebilen birini istiyorum
orta sahamız al ver dışında hücumla alakasız
bir tane top kullanabilen adam hücumu çok yükseltir gibi geliyor
Berbat rts. Sen hep pozitifsinBence 10/7,5 ya
Kötü denemez
batrakov net uçacak.beklentinin çok çok altında bir dönem
ancak batrakov ve leao uçarsa rahatlarız
e versin pası o zamanTopla giden adam nereye kadar gidebilecek? Pas veremedikten sonra.1 adam geçer hadi 2 adam geçsin? Kaç dk dayanacak ona...

Mourinho ile geçmişte aramız iyiydi duygusal değidlir profesyonel adam yarının ne getireceğini bilmez.Camavingayı mourinho bize verdirtmez mümkün değil adamın gururunu sevip attık kenarıya![]()
Singo stoper olmuyor sağ bek sakatlık riski.Sağ beklerden biriyle yolları ayırırsak orta saha için son çare makul fiyatlı bir Aursnes ihtimaline ne dersiniz sakatlığı falan yoksa? Benfica oynatmıyor gördüğüm kadarıyla... Sağ bekte de oynayabiliyor mecbur kalırsak...