Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.555
- 3.695
- 1.198
camara nasıl topçu
filipe luis hayatımda böyle topçu görmedim demiş geçen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
camara nasıl topçu
dursuncu recepten korkuyorum. söylenilenlere göre dursuna sövenlere 2x saplıyormuş.Söv söv...boşa gitmez transfer bitmediyse de eminim...
Monaco'dan alıyor olmamız bir tık sorun olurda herhalde çekirge misali 1-2-3 artık kötü çıkmaz gibi bir yerde onu kırarız.Camara'yi bugun 5 milyon euro + sezon sonu zorunlu satin alma maddesi 40 milyon euro'ya alabiliyorsan hic dusunmeden al gel iste.
filipe luis hayatımda böyle topçu görmedim demiş geçen
o ne demek ya
Bir şey bilmiyor ya 2 uçak hazır falan diyordu geçenlerde bir şey olmadıErdem tier kaçtı?
Kadir ÇetinçalıDeniz Gül, Galatasaray'dan 1.5M€ maaş kazanacak. (Haluk Yürekli)
1 milyon civari olsaydi daha dogru olurdu.
O degilde senelik 5m euro istiyor diyen kimdi gecen gun ?
Umut da bunu bilmesine rağmen paylaşıyor burada.Bir şey bilmiyor ya 2 uçak hazır falan diyordu geçenlerde bir şey olmadı
Erdem fena değil diğerlerine göre bir tık iyiydi başlarda özellikle çok formdaydı diye hatırlıyorum.Umut da bunu bilmesine rağmen paylaşıyor burada.
99Erdem tier kaçtı?
Yav ne formu be yapma güzel kardeşim neden yapıyorsunErdem fena değil diğerlerine göre bir tık iyiydi başlarda özellikle çok formdaydı diye hatırlıyorum.