Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paraya bakabilir bir bekleyelim, su an City ve Chelsea pazarlik yaparmis.

City E.Anderson ve Bouaddi cekti ama hala orta saha kisminda eksikler oraya 1 transfer sart bence.. Ama Chelsea iyi bir adam almadan kolay kolay salmaz Enzoyu ..
City Gakponun da pesinde cilgin para harciyorlar.. Gerci bir baktim satislari da cok iyi 300 harcamislar 350 kazanmislar ... Bunlar bir 200 -300 daha rahat harcayabilir

City E.Anderson ve Bouaddi cekti ama hala orta saha kisminda eksikler oraya 1 transfer sart bence.. Ama Chelsea iyi bir adam almadan kolay kolay salmaz Enzoyu ..
City Gakponun da pesinde cilgin para harciyorlar.. Gerci bir baktim satislari da cok iyi 300 harcamislar 350 kazanmislar ... Bunlar bir 200 -300 daha rahat harcayabilir
Gakpo transferinden cekildiler, Ndiaye alindi o yuzden.

Richard Ríos, Benfica ile Estoril Praia arasındaki maçta yedek kulübesinden oyuna girmedi.
Kolombiyalı milli oyuncu takımdan ayrılma ihtimaliyle anılıyor ve Beşiktaş, Hull City, Galatasaray ile Beşiktaş gibi kulüplerin ilgisi var.

Screenshot_2026-09-01-00-10-04-032_com.twitter.android-edit.webp

Kaydırmakla olacağını sanmam, gelmeden önce de 6 değil demiştim, 6 istiyorsak Magassa almalıydık.
Evet eger olurda 8 profilinde biri gelirse, Lesley transferi neye gore yapildigini OB aciklamali.

Gerci yabanci basinda bizimle alakali bir orta saha ismi gecmiyor, sanirim kimse gelmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt