Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singodan da Jakobstan da çıkmak lazım. Sağ bek yedeği olarak Arda Okanı alıp sol beke ofansif bir bek alın artık. Kalan yabancı kontenjanını da orta sahaya harcayın

yav ben eskisi kadar izlemediğim için bilmiyorum ama yok mu serie a takımlarında şöyle taş gibi bir 6 numara

bolognada atalantada lazioda filan

Gakpoyu bugun okumustum 85 milyon poundu reddetmis liverpool ..Ndiaye yeni oldu o zaman su evertondaki eleman mi
Evet

Teker teker
Geçiyoruz turkarııııı
Avrıpadan
Alacağız kupayı ooooooo

Teker teker
Geçiyoruz turkarııııı
Avrıpadan
Alacağız kupayı ooooooo

1
2
3
Cimbombommmmm

3re
3ra
Gs
Ga
Şampiyon

🏥_____🚑💨💨💨__

Biri cildirdi sonunda.

Evet eger olurda 8 profilinde biri gelirse, Lesley transferi neye gore yapildigini OB aciklamali.

Gerci yabanci basinda bizimle alakali bir orta saha ismi gecmiyor, sanirim kimse gelmeyecek.
Gelmez kimse Yusuf olmazsa sol stoper bile zor.

3 ay yapamadıklarını 2 günde yapamazlar.

Evet

Sacma bir is olmus yaw bu eleman heyecan verici ama bitiriciligi falan sikinti..Pep olsa farkli bir seviyeye cikarabilirdi de Maresca ne yapacak soru isareti .. Yasi da 26 tuhaf is

Yeni transfer yaparsak 7 tane orta saha olacak elimizde, güvenip oynatayım desen Torreira hariç adam yok:dd Lemina gününde olursa bir o belki.

Singodan da Jakobstan da çıkmak lazım. Sağ bek yedeği olarak Arda Okanı alıp sol beke ofansif bir bek alın artık. Kalan yabancı kontenjanını da orta sahaya harcayın
Şampiyonlar Liginde Raphinha, Yamal, Kvara, Doue gibi elit isimlere karşı biraz umudun olmasını sağlayan Jakobs ve Singo'nun bireysel performansları olacak. Çok sevsem de Sallai ve Eren tipi adamlar bu oyuncularla birebir 90 dakikayı tamamlayamaz. Bunlar anormal atletler ve seviyeleri çok yüksek.

stoper alınmazsa orta sahadan bile büyük rezalet

Stoper lazım orta saha lazım bek bile olur.

Ulan bütün yaz yattılar yaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt